2777
2789
عنوان

صورتمم

73 بازدید | 14 پست

صورتم به شدت لاغرها برعکس بدنم

چیکار کنم؟

ژل چ برندی خوبه اودری زدم زود رفت

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای من آنقدر از ژل میترسم همین زنا رو که تو اکسپلور میبینم بعد چهارده سال ژله اومده پایین وای چطور ن ...

همچین چیزی نیس بابا مگه چقدر میخوام بزنم دو سی سی میزنم همش جذب میشه بعد به مدت

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

من هم صورت هم بدنم لاغر چند روزع فیلر صورت اومده تو ذهنم دارم تحقیق میکنم ببینم چی هست اصن

خب تو که لاغری میتونی قرص چاقی صورت بخوری ۲/۳ کیلو میاد رو وزنت ولی بیشتر صورت رو چاق میکنه

من از یک طرف باید لاغر شم از یک طرف صورتم افتضاح شده

همچین چیزی نیس بابا مگه چقدر میخوام بزنم دو سی سی میزنم همش جذب میشه بعد به مدت

جدی پس اونا که میاد پایین چقدر میزنند

ببین من برعکس توام هیکل لاغر صورتم پهن و تپل سرم به هیکلم نمیخوره 🤣🤣🤣🤣

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

وای من آنقدر از ژل میترسم همین زنا رو که تو اکسپلور میبینم بعد چهارده سال ژله اومده پایین وای چطور ن ...

وای مجبورم هر جا میرم میگن چقدر صورتت لاغر شده

ی مدت زل زدم آنقدر خوشگل شدم

وای مجبورم هر جا میرم میگن چقدر صورتت لاغر شدهی مدت زل زدم آنقدر خوشگل شدم

از بیشعوریشونه خب هر کس ی جوره دست خودش نیست که

ولی اره اگه صلاح میدونی ژل بزن

از بیشعوریشونه خب هر کس ی جوره دست خودش نیست که ولی اره اگه صلاح میدونی ژل بزن

اره دقیقا چقدر اعتماد به نفس آدم رو پایین میارن به این نظر های بیجا انگار خودم رو تو آینه نمیبینم

اره دقیقا چقدر اعتماد به نفس آدم رو پایین میارن به این نظر های بیجا انگار خودم رو تو آینه نمیبینم

یهو طرف از در میاد تو مهمونی های فامیلی میگن فلانی وای چقدر چاق شدی اصلا من تو چهرش میبینم چقدر در هم میریزه

یهو طرف از در میاد تو مهمونی های فامیلی میگن فلانی وای چقدر چاق شدی اصلا من تو چهرش میبینم چقدر در ه ...

اره واقعا مخصوصن چیزی که دست خود آدم نیست

مثلاً میگم برو دماغتو عمل کن خب آدم حسابی من میدونم دماغم قشنگ نیست اگه میخواستم یا میدونستم عمل میکردم دیگه چرا نظر بیجا میدی

بنظر من آدم شخصیت خودش رو میاره پایین

اره واقعا مخصوصن چیزی که دست خود آدم نیست مثلاً میگم برو دماغتو عمل کن خب آدم حسابی من میدونم دماغم ...

رو مخه خیلی آخه حتی اونیم که خیلی خوشگله اونم کامل نیست همه ما یه چیزی نداریم جاش با چیز دیگه ای پر شده