2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

19 بازدید | 4 پست

سلام شبتون بخیر

میشه خواهرانه و صادقانه به من کمک کنین ...مدتیه به شدت ذهنم مشغوله نمیدونم تصمیم درست چیه

من وخواهرم هر دوشاغلیم و باهمدیگه زندگی می کنیم از لحاظ مالی کاملا تأمینیم و باهمدیگه خیلی تفاهم داریم و خیلی صمیمی هستیم و ایشونم اصلا قصد ازدواج نداره

اگر شرایطم این نبود مجرد نمی موندم وازدواج می کردم ولی حالا چی ...شما بودین ازدواج می کردین ؟یه خواستگار خیلی خوب دارم که هم موقعیتش خیلی خوبه ولی از طرفیم دلیلی ندارم برای اینکه ازدواج کنم واقعا موندم نمیدونم چیکار کنممم

ازدواج کن تا اخر عمر که نمیشه تنها بمونی وقتی اینقدر کیس مناسبی هست قبولش کن وگرنه یه روزی به یه سنی ...

نه خب تنها نیستم خواهرم هست ..اتفاقا با ازدواج من اون تنها میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب تنها نیستم خواهرم هست ..اتفاقا با ازدواج من اون تنها میشه

اونم بلاخره باید سر وسامون بگیره نمیشه که تا اخر عمر مجرد بمونی

نظر بزرگترای خانواده چیه

با مشاور خوب هم مشورت کن

اصلا دوست نداره ازدواج کنه ومیگه الان چه دلیلی داریم ازدواج کنیم وقتی میتونیم باهم زندگی کنیم ...از طرفی خودم دوست دارم ازدواج کنم نمیدونم چرا ولی از طرفی میگم دلیلی ندارم نمیدونم خیلی ذهنم درگیره ..خواستگارمم منتظره جوابه من نمیدونم باید چه تصمیمی بگیرمم