2777
2789
عنوان

ازدواج و جدایی

84 بازدید | 15 پست

میگن مهریه حق زنه ولی نه اینکه به نیت مال و اموال شوهرت ازدواج کنی شاید قانونی مهریه بگیری ولی چوب خدا صدا نداره یه زندگی خوب رو الکی بخوای تموم کنی شک نکن روزی تاوانش رو میدی همه چی به وقتش صبر همه چی رو درست می کنه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خوشی زیاد زده زیر دلش

لابد از اونایی هستی ک فک میکنی اب و نون و لباس و سفر و فلان تامین کنی دیگه تمومه

دوسش داری؟

بهش توجه مبکنی؟

کادو واسش میگیری گل میگیری بهش لذت زنانه بودن میدی

عاقبت درد دلم در به درت خواهد کرد🖕🏻

لابد از اونایی هستی ک فک میکنی اب و نون و لباس و سفر و فلان تامین کنی دیگه تمومهدوسش داری؟بهش توجه م ...

نه اتفاقا همه این ها تامین شده و هرچی خواسته

دوسش دارم ولی دوست داشتن یک طرفه بدرد دیوار میخوره

خیلی بهش توجه کردم عکس العملی ندیدم

گل و سوپرایز خریدم بدترین ضد حال بهم زده و دل زده شدم از بس نسبت به احساسات و انتظاراتم بی تفاوت هست

خوب پس ضررنکردی عمرتو هدر ندادی

با تمام وجودم تلاش کردم بهترین عروسی بهترین جهیزیه و همه چی خودم تامین کردم ولی متاسفانه.....

راستش دیدگاهم از کل دختر ها عوض شده که همه شوهرشون یه کارت بانکی میبینن و چیزی خونه پدرش نداشته و از توان شوهر خارجه بهش فشار میاره که من فلان چیزو میخوام یا مهریه ام رو میزارم اجرا

با تمام وجودم تلاش کردم بهترین عروسی بهترین جهیزیه و همه چی خودم تامین کردم ولی متاسفانه.....راستش ...

نه همه یکی نیس من اطرافم بوده ک نامزدش طلا خریده تونامزدی فروخته شوهرش براخودش ماشین خریده درحالی ک تازه نامزد شده میتونس نده انتخاب اشتباه کردی

نه همه یکی نیس من اطرافم بوده ک نامزدش طلا خریده تونامزدی فروخته شوهرش براخودش ماشین خریده درحالی ک ...

بی حرمتی نشه ولی از صد تا دختر یک دختر این طور هست و برا زندگی میاد تو زندگی زن و شوهر دعوا و بحث هی هست ولی نه سر هر بحث کوچیکی مهریه رو بکشی به رخ شوهر بخدا بعضی از مرد ها برا زندگی التماس می کنن ولی برا مهریه گدایی هم کردن التماس نمیدن هرچند زندگی با التماس و ترس و خواهش بدرد نمیخوره