2777
2789
عنوان

کیا لیزر کردن

116 بازدید | 16 پست

من اول باره میخوام برم

برای ساق پاهام

الان اولین جلسه رو برم جلسه بعدی میشه چند وقت دیگه؟؟ تو اون مدت چطوری باید شیو کنم ؟؟ موها میریزه اصلا؟؟

معمولاً جلسه بعدی لیزر رو حدود ۴ تا ۸ هفته بعد تعیین میکنن، ولی فاصله دقیقش به دستگاه، ناحیه و نظر اپراتور بستگی داره. بین جلسات هم اگر موها دراومد، فقط شیو با تیغ یا ماشین اصلاح انجام بده؛ اپیلاسیون، موم و کندن مو از ریشه انجام نده، چون ریشه مو باید برای جلسه بعد باقی بمونه.

بعد از جلسه اول هم ممکنه موها فوراً نریزن و طی حدود ۱ تا ۳ هفته کمکم ریزش کنن؛ این طبیعیه و به معنی بیاثر بودن لیزر نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جون هرکی دوسو داری جایی برو که اوپراتور خیلی کارشو حرفه ای باشه و خیلی حواسش باشه ای کاش من جلسه اول لیزرم بود و یکی بهم میگفت حداقل کاش شب قبل از جلسه اخر لیزرم یکی بهم میگفت و من اینطوری بدنم لک نمیشد 😭😭😭

دستگاه با دستگاه فرق داره سعی کن دستگاه شاتی بری بهتر جواب میده و اینکه تا چند ماه هرماه باید بری بعد میشع ۴۵ روز یکبار بعدم میری تو شارژ یعنی هر چند ماه یکبار برای من که اینجوریه

من رفتم نباید اصلا بین اونا شیو کنی خیلی خوبه برو جواب میگیری ساق پا ولی درد داشت جدی خیلی درد داشت برای من اما ارزش داره ۸۰۰ شد واسه من

این زندگی در شأن کسی که کتابای مدرسشو فنری میکرد نیست.😌😒

اینارو اپراتور بهت میگ

اگر دستگاه رولی میری همون ماهی ی بار باید بری

اگر شاتی میری چون قوی تره معمولاً میگن دوماه ۴۵ روز بعد بیا

بین ۸ تا ۱۰ جلسه با گاها بیشتر باید هر ماه بری به بعد هی فاصله ها بیشتر میشه و میری توی شارژ

یک ماه یبار میری

دفعه اول تا دو هفته ه شیو نمیکنی بعدشم یبار حق داری شیو کنی فقط با ژیلت ک یه روز قبل لیزر بعدیته

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

ماهی ۱ بار

تو این فاصله هر ده روز شیو کن

بله از ماه دوم میبینی ریزش داره و تو این فاصله ها رشدش کم میشه

من بیکینی و زیر بغل میرم بیکینی چون مرطوب است دیرتر جواب میده ده جلسه رفتم ولی هنوز مو داره در میاد راضی نیستم میگه شاید مشکل هورمون داری نمیدونم کل پر مو هستم میخام چند حلسه دیگم برم تا برم تو شارژ در حالی ک باید بعد ۱۰ جلسه بری هر دوماه

اینارو اپراتور بهت میگاگر دستگاه رولی میری همون ماهی ی بار باید بری اگر شاتی میری چون قوی تره معمولا ...

همون بار اول موها میریزه؟؟

خب اخه یکی از کاربرا گفت بین جلسات نباید شیو کرد

خب ۴۵ روز شیو نکنم خیلی افتضاح میشه پاهام

یک ماه یبار میری دفعه اول تا دو هفته ه شیو نمیکنی بعدشم یبار حق داری شیو کنی فقط با ژیلت ک یه روز قب ...

یعنی مثلا الان که رفتم بعد دو هفته که گذشت

اون دو هفته آخر رو هر وقت دلم بخواد میتونم شیو کنم؟