2777
2789
عنوان

ف ا ل گیری

111 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

نمیدونم چند نفر قراره این تایپکو بخونن ولی خاستم یه چیزی بگم بهتون

من درک میکنم خیلی وقتا ادم به بن بست برسه و نتونه ادامه بده منتظر یه معجزه باشه و تو دنیای امروز تنها دلخوشی و راهکارش دعا نویس و ف ا ل گیر بشن

ولی بعنوان خواهر کوچکتر یا بزرگترتون عاجزانه درخواست دارم که هیچ وقت سراغ این ادما نرید حتی دیدم اینجا از حس ششم کمک میگیرن اومدن سوال الکی پرسیدم که بگم دارن دروغ میگن ولی متاسفانه انقدر شلوغ میشد یا کسی نمیومد که من بحثی کنم

این کارا جز اینکه همه چیزو خراب تر کنه بهتر نمیکنه

من خودمم تو این شرایط بودم سراغ این ادما رفتم ولی فقط انرژی تاریک و سیاه وارد زندگی میکنن و در نهایت جیب خالی شده امید واهی و روانی که نابود شده

ما ائمه رو داریم خداوند رو فراموش نکنید لطفا از خداوند کمک بخاید ائمه رو واسطه کنید

تمام.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه بابا کی فالگیر قبول داره تو این دوره زمانه همش خرافات حس ششم هم من خودم فقط از روی استرس و نیاز به آرامش ازش سوال میپرسم وگرنه سرنوشت ما دست خودمونه چیزی که خودمون حس نکنیم کی میخواد حس کنه

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
اولش با سرگرمی شروع میشه بعد تبدیل به اعتیاد میشه و واقعا مثل اعتیاد به مواد مخدر زندگی ادمو نابود م ...

تا اونجایی که پولی ندی یا پول کمی بدی به نظرم خوبه هیجان داره

کاش غم زیاد آدمو میکشت

هر کی معرفی کرد من رفتم خدایا دلم میسوزه پول هایی ک با سختی کار میکردممیدادم ب اونا ک شاید مشکلم حل ...

خدا نگذره ازشون

میدونم در نهایت خداونده که همه چیزو رو به راه میکنه

من خودم از روزی که همه رو ریختم رفت و به خدا و امام رضا پناه بردم زندگیم درست شد

نه بابا کی فالگیر قبول داره تو این دوره زمانه همش خرافات حس ششم هم من خودم فقط از روی استرس و نیاز ب ...

نه متاسفانه خیلی ها قبول دارن و چه زندگی هایی که نابود میشن

من با خودم قرار گذاشتم هر وقت حس کردم زندگیم درست شده به بقیه بگن که این راهو نرن

مثل این سایت