2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه 14 روزه از پریم گذشته

تاخیرداشتی؟

اقدام به بارداری هم داشتی؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عادت منظمه

قبلا منظم نبودم  ولی  رفتم دکتر  دارو داد یه 9 ماهی میشه که منظمه تو این چند وقته  فقط یکی دوروز عقب جلو مینداختم بعضی وقتا که دکترم گفت معمولیه

18 سالمه  دوساله ازدواج کردم 10 ماه هم هست که تو اقدامم

تو تا دوسال اقدام اگه بچه دار نشدی باید بری دکتر سنت خیلی کمه چه خبره از الان مثل خاله زنک ها استرس گرفتی که بچه دار نمیشی؟؟؟؟ 

آرامش خودت رو حفظ کن توی رابطه فقط باید به لذتت فکر کنی وگرن نطفه به وجود نمیاد و اینکه حتما با یه دکتر مشورت کن که چی بخوری چی نخوری یا هر چی اون بهتر میدونه راهنماییت کنه تاریخ های پریودت رو یادداشت کن و بده دکتر تا برات روز تخمک گذاری هات رو مشخص کنه تا درصد خطا بیاد پایین

و یه راه دیگه هم که هست یه روز در میون باید رابطه داشته باشی

سنت کمه دخترم. اصلا توی سن شما باردار نشدن که ناباروری حساب نمیشه. بعضی بدن ها توی سن شما آمادگی بارداری نداره. یه کم بزرگتر بشی باردارم میشی. 

مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........