2777
2789
عنوان

تتو

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رو پام دارم خیلی دوسش دارم 

گوگولیه 

شما هم بزن کاری رو که دوست داری انجام بده عزیزم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بچه ها من يه دستگاه گرفتم لك و كك و مك و جاي جوشو تتو و اينجور چيزارو از بين ميبره براي ليفت و اينام مث اينكه خوبه

من خودم استفاده نكردم

واقعا الان به پولش احتياج دارم اگه كسي ميخاد يا كسيو ميشناسيد كه فكر ميكنيد لازم داره بگيد

سر قيمتشم باهم كنار ميام به خدا لازم دارم پولشو وگرنه نميفروختمش😔😔

https://divar.ir/manage/QXjk6XoXFfHJ8H/

تا هرچقدم كه بخواين پايين ميام

سلام عزیزم 

ببخشید اینجا سوالم رو پرسیدم 

شما اموزش کاشت ناخن انجام میدید؟

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

سلام عزیزم خوبی؟ یسوال داشتم ازت باتوجه به اینکه کار ناخن انجام دادی. بنظرت برای یه مبتدی و اوایل کار سوهان برقی حتما باید باشه؟ و اینکه قلموی دم سمور هم باید باشه یا میتونم قلموی معمولی هم بگیرم اولش؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اگه فرصت داشته باشی بری مشهد به نظرم پیش این خانمه برو خیلی کارش درسته
https://www.instagram.com/nasrintattoo/?hl=en

رنگاش همه از خارج میاد
دستش قویه
کارش خیلی درسته
خواهرزاده من از کانادا برگشته بود ایران، رفت پیش همین خانمه تتو زد
خیلی قشنگ شد

2790
2778
2791
2779
2792