2777
2789
عنوان

پسر همسایه

169 بازدید | 18 پست

از پسرم دو سال بزرگتره .پسر خودم حدودا ده ساله است .صبح تا ظهر میاد خونه ی ما واسه بازی .اوایل میگذاشتم هر چقدر میخوان با گوشی بازی کنن .بعد گفتم یه ساعت کافیه .هر دو عاشق ماینکرفت هستن ولی اون تک فرزندها و نسبت به دختر کوچیکم (۱۸ ماهه) رفتارهای خاص داره یا دست بچه بهش بخوره داد میزنه .مدام میگه ببریدش .ی عادات خاصی هم داره مثلا پشت سر هم بازی جدید میاره .مامان باباش دو شیفت سر کارن نمیدونم این دوستی آسیبی به بچه ام نمیزنه ؟ نمیخواستم ولی امروز وقتی فهمیدم داره بچه ام را به کانال زدن تو آپارات و بازی های تحت شبکه ترغیب میکنه تند شدم که مامانت اینا مشکلی با بازیهای ندارن و ...؟

میترسم بچه ی مردم را اذیت کرده باشم خیلی ترسوعه اگه قضیه را طور دیگه به مادرش بگه چی .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی وقتایی که مادر و پدرش نیستن کجا میره خونه ی خودشون هست ؟

میگم من تند شدم ؟ پسر نوجوان اینقدر گوشی بازی بد نیست .حتی یک ورزش هم نمیخواد امتحان کنه باز به فشار من پسرم قبول کرده میره شنا خیلی دوست داشتم دوستی باشه که باعث پیشرفت بچه ام بشه و عادت های بدش کمتر بشه ولی انگار اول باید خود همین پسر را از گوشی و بازی جدا کرد

خوب به مادرش بگو من چون پسرت بزرگ شده سخته برام از نظر پوشش و کار کردن و....

پسرم کاملا وابسته است خدایی هم بهش خوش میگذره با اون .بچه ی بدی نیست من میترسم من سخت گرفته باشم .حالا من جلو اون مثل بیرون چادر نمیپوشم ی روسری و تونیک و شلوار بلند .

اگه تو خونه شما چیزیش بشه صد تا صاحب پیدا میکنه؟ بیکاری بچه مردم نگه میداری

درسته ولی بچه ام وابسته اش شده .مدام دارن گروه میزنن .پسر من فقط ایتا با دخترخاله و پسر داییش در ارتباط بود به خاطر اون روبیکا و کلی برنامه دیگه نصب کرده .یکی دو بار گفتم بسه بدتر شد پسرم تو روم وایساد و رفت خونه ی اونا .تازه واسه اون بچه PS4 هم گرفتن اینم میترسم تصاویر بدی ببینه

میگم من تند شدم ؟ پسر نوجوان اینقدر گوشی بازی بد نیست .حتی یک ورزش هم نمیخواد امتحان کنه باز به فشار ...

نه به نظرم حق داشتی تربیت هر خانواده ای متفاوته ، گوشی هم خوب نیست زیاد دست بچه ها باشه ولی چون اون پسر تنها بوده بیشتر به گوشی پناه برده