2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

46 بازدید | 2 پست

خانما ما از خونه مادر بزرگم اومدیم گفتن چای دارچین بخوری پریودت بند میاد داشتم درست میکردم بخورم بابام اومد دیدش هیچ از دهنش در اومد گفت بی سیرت بی شرف مگه نمیبینی میخوام بخوابم گفتم تا تو بخوابی من خوردم خوابیدم بابا برو اتاق بخدا دودقیه دیگه به امام حسین قسمم داد نفرینم کرد

بخدا خسته شدم همه زندگیم شده جهنم همش گریه گریه حالم بده هیچ کاری نمیتونم بکنم همش دعوا نفرین بخدا دامنم گرفته که الان وضعم اینه همش میگه الهی جوون مرگ شی الهی مریضی بگیری نمیتونم کارای عادی مثل دستشویی رفتنم برم

بخدا همش استرس امتحانارو دارم موهام میریزه تورو امام حسین خیلی دعام کنید کارنامه اومد جواب بد بود زبون بابام بسته شه دعوا نکنه منو تنبیه نکنه محروم نکنه گوشیمو نگیره بگذاره برم بیرون بخدا کلا بدنم ریخته بهم همش درد دارم تورو خدا دعا کنید بختم باز شه زودتر برم نگین درس و اینا که برم خونه شوهرم میخونم فقط دیگه نمیتونم تورو خدا دعا کنید کارنامه بخیر بگذره

خب چراهمچی میکنه کاربدی ک نمیکردی .کوثرخوندم

نمازجعفرطیارهمراه بادعای زادالعمادبزن گوگل چن روزبخون گفتن چهل ولی توچن روزبخون ک سختت نشع وباامام زمان بحرف نمازتم اول وقت بخون گناه اصن نکن حتی یه تارمومثلامعجزس براازدواج

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷