2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر خوشگل فقط یه نفره تو سایت اونم تعلیق شد@لیلی_آگان یادته🤣🤣🤣

کی هست اون پسر خوشگل؟🤣

دو سال پیش ک من اومدم ینفر بود خوشبینان اسمش بود خیلی خودشیفته بود میگف عکس گذاشتم دخترا درخواست دادن🤣

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

خوبی؟🗿

آره

مخالفی؟

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ نکته بسیار مهم= خطابم به کسایی که منو مقداری میشناسن : مطمون باش اگر من رو لایک یا ریپلای کنی کسی فکر نمیکنه که عاشق من شدی و واسه من میمیری، منم از خوشحالی سکته نمیکنم، خیالت راحت😊 خدایی خودت به طرز فکرت خندت نمیگیره؟!! و اینکه از خدا بترسیم نه از مردم و بنده همون خدا❤️

فرقی نداره آقایون اجازه ندارن تاپیک عکس بزنن یبار یکی زد ، تعلیق شد 😂💀

نمیدونستم

ای شیطون😐🤦♂️

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ نکته بسیار مهم= خطابم به کسایی که منو مقداری میشناسن : مطمون باش اگر من رو لایک یا ریپلای کنی کسی فکر نمیکنه که عاشق من شدی و واسه من میمیری، منم از خوشحالی سکته نمیکنم، خیالت راحت😊 خدایی خودت به طرز فکرت خندت نمیگیره؟!! و اینکه از خدا بترسیم نه از مردم و بنده همون خدا❤️

کی هست اون پسر خوشگل؟🤣دو سال پیش ک من اومدم ینفر بود خوشبینان اسمش بود خیلی خودشیفته بود میگف عکس گ ...

آراد

Life•ــــہہـــ٨ـہـ۸ـہـــ٨ہ٨ہہــــ.ᥫ᭡ــ•Deaths. 🇦🇷❤abzarek.ir/service-p/msg/5078312