2777
2789
عنوان

بیاید بازی🐈🎉✨🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 6507 بازدید | 761 پست
بچه ها تاحالا چیزی دزدیدین از کسی؟ تعریف کنید😂 من آره

ن من ندزدیدم🤣🤣🤣

ولی شده وسیله دیگرانو اشتباهی جای وسیله خودم برداشتم ک بعد هر موقع دیدمش پس دادم یا ندیدمش و مونده و استفاده ام نکردم😂😂😂

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باور که میکنم، ولی خب یکم عجیبه یعنی تاحالا کسیو دوست نداشتی؟ مجردی؟

بله

تازه 34

بعدی رو بپرس ح

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊

آرهخودکارای خواهرم

وای منم خودکار😂😐

کلاس چهارم یکی از همکلاسیام خودکار صورتیش از دستش افتاد جلوی پای من، منم کفشمو گذاشتم روش

اونم هی دنبالش میگشت بعد رفت به خانم گفت، من ترسیدم ورشداشتم گذاشتمش تو کیفم ، بعد خانومم اومد کلی گشت پیدا نکرد

خاک تو سرم 😂😭

وای منم خودکار😂😐کلاس چهارم یکی از همکلاسیام خودکار صورتیش از دستش افتاد جلوی پای من، منم کفشمو گذا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Life•ــــہہـــ٨ـہـ۸ـہـــ٨ہ٨ہہــــ.ᥫ᭡ ایرانم❤ــ•Deaths. 🇦🇷❤abzarek.ir/service-p/msg/5078312

ن من ندزدیدم🤣🤣🤣ولی شده وسیله دیگرانو اشتباهی جای وسیله خودم برداشتم ک بعد هر موقع دیدمش پس دادم ی ...

آفرییین چه همتون بچه های مثبتو خوبی هستین

حالا اگ من امشب تو تاپیک نبودم همه سوالا :👻👿🚿❌️💀

فرقی نداره🤣🤣🤣🤣

@سمندریان۳۱

بیاید خواستگاری ایشون و شرط بذارید ک نباید ادامه تحصیل بده🤣🤣🤣🤣🤣

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

آفرییین چه همتون بچه های مثبتو خوبی هستین حالا اگ من امشب تو تاپیک نبودم همه سوالا :👻👿🚿❌️💀

ج یا ح؟