2777
2789
عنوان

ترسیدن

62 بازدید | 8 پست

من از همه چی میترسم مخصوصا از ازدست دادن خانوادم جوری ک خوابو ازم گرفته شب تا صبح بیدار میمونم ک ببینم مامان و بابام بیدار شدن بعد میخوابم تا صبح فقط آیت الکرسی میخونم

حتی ی شبم نمیتونم برم جایی بمونم همش فک میکنم ی چیزی میشه

واقعا نمیدونم چیکار کنم

بقیه چیزا پیش کش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه

پس براچی غصه ی الکی میخوری یبار بشین تو ذهنت این مسائله رو حل کن وسواس فکری گرفتی روانتو داغون میکنی اینجوری

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

پس براچی غصه ی الکی میخوری یبار بشین تو ذهنت این مسائله رو حل کن وسواس فکری گرفتی روانتو داغون میک ...

میدونم روانم داغون شده وسواس فکریم گرفتم نمیدونم چجوری ازش خلاص بشم

میدونم روانم داغون شده وسواس فکریم گرفتم نمیدونم چجوری ازش خلاص بشم

با فکر نکردن به این مورد آروم میشی گفتم ک بشین این مسائله رو حل کن هر کسی ک بدنیا میاد یروزی از دنیا میره حالا دیر یا زود و مانمیتونیم جلوی مرگ کسیو بگیرم و برای کاری ک نمیتونی راه حل پیدا کنی بهترین کار اینه ک بپذیری انشالله ک عمرشون زیاد باشه شماهم غصه نخورید🌺

با فکر نکردن به این مورد آروم میشی گفتم ک بشین این مسائله رو حل کن هر کسی ک بدنیا میاد یروزی از دنیا ...

خیلی ممنونم مرسی

ولی فقط این مورد نیست خیلی چیز های دیکه هستن ک توی ذهنم دارم میجنگم

خیلی ممنونم مرسیولی فقط این مورد نیست خیلی چیز های دیکه هستن ک توی ذهنم دارم میجنگم

این راه حلی ک گفتم برای همه چیز صدق میکنه هر فکری مثال به کنکور فکر میکنی خب بشین ببین راه حلی داره یا نه ک داره پس باید کل وقتو صرف خوندن درسات بکنی نه فضای مجازی اگه تلاش کردی بهش میرسی اگرم نمیخوای خب وقتی قبول نشی ناراحت نباید باشی ک