2777
عنوان

ضعف اعصاب

438 بازدید | 18 پست

واسه اروم شدن اعصاب دوا گياهي چيزي نيست بخوريم 

اروم بشيم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

گل گاو زبون

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گل گاو زبون

بجز اين چيز ديگه اي نيست

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

چرا حالا؟

دلیل رو رفع کن خودش حل میشه 

بادرنجبویه خوبه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بخاطر مشكلات خيلي منو شوهرم به هم ميريزيم دعوا الكي الكي ميكنيم 

چرا حالا؟ دلیل رو رفع کن خودش حل میشه  بادرنجبویهدخوبه

با اين وضع اقتصاد مگه ميشه

بجز اين چيز ديگه اي نيست

نمیدونم 

حتما هست ولی من نمیشناسم😊

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
بخاطر مشكلات خيلي منو شوهرم به هم ميريزيم دعوا الكي الكي ميكنيم 

پس باید روش رفتاری یاد بگیری با دارو حل نمیشه 

از دست این شوهرها و حال ما خانمها

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
بروعطاری بگو جوشانده اعصاب میخام میدن گلاب یا دم کرده گل محمدی  بهارنارنج خیلی خوبه

ممنون

صبح بخورم يا فرقي نداره

پس باید روش رفتاری یاد بگیری با دارو حل نمیشه  از دست این شوهرها و حال ما خانمها

اخه قبلا اينجوري نبوديم الان جديدا اينجورييم

با اين وضع اقتصاد مگه ميشه

همه درگیرش هستیم هر کسی به نوعی 

ولی اره میشه هیچ کاری نشد نداره