2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم

92 بازدید | 15 پست

امروز سونوگرافی رفتم ،باردارم .صندلی جلویم گوشیش اورده بود بالا توی گالریش بود( نگید فوضولی کردم چون دقیقا مستقیم جلو چشمم بود گوشیه)

کلی عکس بارداری گرفته بود، چالش های بارداری و عکس از شکم

من تا اینجا اصلا حس بارداری نداشتم

اون خانم کاشت ناخن و مژه هم داشت ، حالا من ارایش هم نمیکنم

تایم بارداریم و گذاشتم برای درس خوندن.

کلا از قبل هم حوصله عکس نداشتم چه برسع الان بارداری بخوام برم عکاسی.

حس میکنم خیلی پیرزن ی رفتار میکنم ۲۶ سالمه:/

بیخیال خودت باش .حس راحتی داری همون کارو کن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ندارم اولی کرونا بود نرفتم دومی دیگه اولی کوچیک بود سختم بود

خدا نگهداره هوش مصنوعی عکستو بده برات درست میکنه

دنیا خودش سخت هست دیگه رو این مسائلم سخت نگیر به خودت

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بیخیال خودت باش .حس راحتی داری همون کارو کن

حس میکنم از این ور بوم افتادم

قبل بارداری در حد معمولی این کارا میکردم

مثلا ارایشگاه و اینا میرفتم برای کارهای مثل پروتین تراپی ، پاکسازی

یا فیلر اینا زدم

ولی از این ادایی ها نیستم

مبارکت باشه ،هر جور حالتو خوب میکنه همون رفتار رو کن ،همه که روحیاتشون مثل هم نیست ،روی خودت عیب نزار عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اتفاقا من شرايطش رو دارم اما نميدونم چرا هيچوقت از عكساي بارداري خوشم نمياد اخه اندام ادم خيلي بده ع ...

عکساشون قشنگ در میاد و حالا یادگاری

ولی من ختی توی سفر هم حوصله عکس ندارم

در حد چند تا برای یادگاری

حس میکنم از این ور بوم افتادمقبل بارداری در حد معمولی این کارا میکردممثلا ارایشگاه و اینا میرفتم برا ...

فکر کنم .تو بارداری کمی بی حس و حال شدی.ولی ناخن کاشتن که کلا برای بارداری درست نیست حتی لاک زدن .دکترا تاکید دارن.بزار بعد بارداری .چون بعد بارداری مسئولیتت سنگینه .کارا رو انجام بده روحیه بگیری بتونی نی نی نی رو بزرگش کنی .ان شالله بسلامتی 💟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

خیلی بده تو جامعه ما همه هزار جور ب خودشون میرسن و میان تو خیابون که باعث شده خانوما همه ناخوداگاه خودشونو با بقیه مقایسه میکنن و حس ناکافی بودن میگیرن. بهم نپرید خواهشا. واقعا من چنین چیزایی رو هزار بار از دهن دخترای مختلف شنیدم: چرا همه خوشگلن من نیستم؟ چقدر همه لباساشون ب روزه، من نه. همه کراتین کردن و ناخن و مژه دارن من نه. الان این خانم با دیدن چنین فردی ارامش روانش بهم خورده. درحالیکه اون خانم اگه ساده بود شاید اصلا ب نظر کسی نمیومد. نمیدونم چطور منظورمو بگم ولی حس میکنم ما خانوما خودمون خودمونو انداختیم تو باتلاق و ی رقابتی که ته نداره. سادگی ی عنصر گمشده تو جامعه ما هست.