2777
2789
نه چندین بار برامون پیش اومد میخوان بگم میری تا ته میگن نمیری

عشقم من دوستم مشهدیه دوست ۱۱ سالم جد و ابادشم متولد مشهدن ندارن همچین چیزی شاید اون بنده خدا مال شهرستانا اطراف بوده ساکن مشهد 

چون شهرستانای اطراف خیلی لهجشون متفاوته همه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من همه ی لهجه هارو دوست جز اصفهانی    

چون شوهره خواهرشوهر اصفهانی و مادرشوهرم اینا اصفهانن😹😹

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز
نه اشتباه نبوده.. مثلا گفته تاته این خیابونو ک نمیری؟؟ سوالی بوده. منظورش اینه ک میری😅

اینو ک تو تهرانم میگن این طوری!!! 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
ویلان نمانی😁😁 همدان شهر منه خاکه منه یی تومنم  یی تومنه 😂😂😁 اینارو بلدم 😁😁😁

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
ای واای نمیدونستم . گلم‌ناراحت نشی 😚😚😚 البته من عااشق سریال پایتختم به خاطر لهجشون . 😍😍

نه بابا من خودمم خوشم نمیاد از لهجمون😅

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
من همه ی لهجه هارو دوست جز اصفهانی       چون شوهره خواهرشوهر اصفهانی و مادرشوهرم ا ...

خیلییییییییی غلیظه لهجشون