2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که عاشق لهجه همدانی هستی خخخخخخخ

ویلان نمانی😁😁

همدان شهر منه

خاکه منه

یی تومنم 

یی تومنه 😂😂😁

اینارو بلدم 😁😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
https://www.instagram.com/p/BiUb5vSjw9w/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ly8nnzmixeaf

این خیلی بامزس

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
نظر منم همینه من خودم مازندرانیم

ای واای نمیدونستم . گلم‌ناراحت نشی 😚😚😚

البته من عااشق سریال پایتختم به خاطر لهجشون . 😍😍

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

من کلا از لهجه خوشم نمیاد .زبان محلی هر شهری خوبه .اما وقتی با لهجه اون زبان بخوان فارسی حرف بزنن دوست ندارم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
استارترمشهدی هستی

من نه اصالتا شاهرودی ام .شوهرم مشهدیه و مشهد زندگی میکنیم...هر وقت ناراحت میشم و میخواد از دلم دراره اینقد مشهدی حرف میزنه ک میخوام زمینو گاز بگیرم خخ 

خخخخ کلا اونایی ک زیاد با مشهدیا برخورد ندارن اگه یبار برخورد داشته باشن به حرفاشون میخندن و اونجا م ...

😍😍😍😍منکه نمیخندم کیف میکنم

از لهجه یزدیا هم خیلی خوشم میاد😍

ما یه بار آدرس پرسیدیم طرف بهمون گفت تا ته این خیابونو که نمیری بعد میری دست راست آخرش نفهمیدیم تا ت ...

تا ته خیابون که نمیریییی؟؟

سوالی و میکشن

میدونم دقیقا😃

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
لهجه ی اوس موسی تو پایتختو خیلی دوست دارم😍 کلا اکثر لهجه ها رو تا وقتی بفهمم چی میگن و گویش تغیر ن ...

دقیقا

ترکی و کردی و لری 

رو چون متوجه نمیشم

حسی هم ندارم طبیعتا ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز