2777
2789
یَرَه هَر وَخت آمِدی مِشَد بوگو بکه با بِچه ها قِلِه ساختمون بیام دنبالت ک تا صب موره نگا کُنی

الهی خدااز زبونت بشنوه😍😍😁

اخرین بار مهر ۹۵ اومدم زیارت ماه عسلم بود

خیلیم دوس داریم هم من هم همسرم مشهدو

مطمئنم بخوایم یه روز جایی جزشهرمون باشیم اونجاروانتخاب میکنیم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الهی خدااز زبونت بشنوه😍😍😁 اخرین بار مهر ۹۵ اومدم زیارت ماه عسلم بود خیلیم دوس داریم هم من هم هم ...

هَر وَقت آمِدِن بوگو که یَک خانه بِرِتان قولنامه کُنُم ک کناره شله فروشی بِشَه 

😁😁😁جان جان 😍 هواتون عشقه ما اهوازیا چی بگیم پس من عاشق باروناتونم  خیلی نرمه و ملایم ولی ...

فدات بوروم .تو نفس مویی .موخیلی توره موخام .امسال بارون مایم خیلی بد بود موکه همش ترسیدوم خوده دخترم فرار مکردوم .مرفتوم توی اتاق

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

مو نوکرتوم بِرار خاکِ پاتوم ... نوناش سَنگَک خاشخاشی دانه 1500 ... جونه تو هر دو طِرَفِش کِنجِد مِزِ ...

در ضمن ماری عمه مو شاهرود میشینن هواشانه دِشته بشی جان آبجی هر وخ مییم اونجه ماره مِبرن آبشار آدم دلش موخاد بپره تو آبا قوتته بخوره. چی حالی مده اونجه

مو نوکرتوم بِرار خاکِ پاتوم ... نوناش سَنگَک خاشخاشی دانه 1500 ... جونه تو هر دو طِرَفِش کِنجِد مِزِ ...

اّی کوفتت بشه ماری....😁😁😁😁😁مو تاحالا نان ۸۰۰تمنی نیاوردم خنه مگن بره چی ازی نا میری مو تو حسرت او نانا ماندوم

در ضمن ماری عمه مو شاهرود میشینن هواشانه دِشته بشی جان آبجی هر وخ مییم اونجه ماره مِبرن آبشار آدم دل ...

آبجی غَمِت نَبِشَه هواشاره دروم نمِزِروم اب تو دلشا تکون بُخورَه

ما آخرش ملتفت نرفتم شما شاهرود میشینن یا مِشد خودمان!😒😒

موگوم اصالتا شاهرودوم یَرَه ... شوهَروم مِشَدیَه و مِشَد مشینوم 😡😡 چیَه یَرَه دعوا دِری وَخِه همی الان بیا سَر چِنگِه قاسم اباد

بچه ها ساعت شیش رفته مو بوروم یکم بخابوم که  باز شومو بچم بیدار مرن .فقط ای تاپیکره جلو بوبورن موهام ساعتای یازده میام .ببینوم چیکار کردن عرضشه درن یا نه

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .