2777
2789
نه بابا ولي سالي يكي دوبار ميرم مشهد يه بارش عيد بوديه شيريني برده بوديم واسه نذر پخش كنيم يه نفر ...

عزیزممم خوشا به سعادتت پس هربار رفتی منم از نظرت بگذرون

اخییی چه بامزه گفته😁

چندبار دیگه بری یادمیگیری

مشکل اینه ادم میره مشهد بیشتر مسافرمیبینه تا خود مشهدیارو 

چرا تو همو کیفی گذاشتی که دلنگونش کردی. برو همونجه ره بگرد پیداش موکونی وامونده ره. نصف شب پاکن مخی ...

خخخخخ باشه یره موخواستم فردا به همه نشان بودم بوگم تازه خریدومش بچه دهنشان کف بره یره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزممم خوشا به سعادتت پس هربار رفتی منم از نظرت بگذرون اخییی چه بامزه گفته😁 چندبار دیگه بری یادم ...

مدنی الان چون هوا یکم گرم رفته ما دگه زیاد از خنه به در نمرم همینجه تو خنه میشینم

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

عزیزممم خوشا به سعادتت پس هربار رفتی منم از نظرت بگذرون اخییی چه بامزه گفته😁 چندبار دیگه بری یادم ...

یَرَه هَر وَخت آمِدی مِشَد بوگو بکه با بِچه ها قِلِه ساختمون بیام دنبالت ک تا صب موره نگا کُنی

مدنی الان چون هوا یکم گرم رفته ما دگه زیاد از خنه به در نمرم همینجه تو خنه میشینم

😁😁😁جان جان 😍

هواتون عشقه ما اهوازیا چی بگیم پس

من عاشق باروناتونم 

خیلی نرمه و ملایم ولی حسابی خیس میکنه

اهواز باروناش تنده و شلاقی

نِگا کو یَرَه جاهلی تا نَکو بِرِه مو ... مو بِچِه قاسم ابادوم

کی به برارم چیزی گفته بو خودا موروم در خنشان لششه مندزوم بری مو جاهل بازی در میاره یرگیه کلپسه.

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

خخخخخ باشه یره موخواستم فردا به همه نشان بودم بوگم تازه خریدومش بچه دهنشان کف بره یره

خو صبح رفت برو یه کم بوخواب رفرش بری بتِنی کف شاره بوبورررری.

در ضمن کف ره با پاککن نموبوررن یره😒😒

با توانایی های اصیل مشِدیت کف شانه بوبور. هنر همیه که بهت موگوم