2777
2789
شوهر من لر اندیمشکه. من که سه ساله دارم باهاش زندگی میکنم چند تا کلمه بیشتر یاد نگرفتم بس که سخته له ...

توروخدا ناراحت نشی شوخی کردم

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توروخدا ناراحت نشی شوخی کردم

دیگه زدی ناراحتوم کردی فایده ندره. کل فامیلاتارم که جمع کنی بیای در خانمان از قنادی یزدی ها هم کیک بخری بیاری برامان در توانوم نمیبینوم ببخشوم... کیلی کارت زشت بود یره

ما مشدی ها طلایم 😂😂

ماره مسخرع موکونند قناریا😂😂

فقط برای مزاح بود.. خیلی تاپیک خوبی بود😂😂

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
ما مشدی ها طلایم 😂😂 ماره مسخرع موکونند قناریا😂😂 فقط برای مزاح بود.. خیلی تاپیک خوبی بود😂😂

بِرار کَسی بهت بَد نِگا کِرد بوگو موروم جِنازَشِه مِزِزوم در خانِه باباش

دیگه زدی ناراحتوم کردی فایده ندره. کل فامیلاتارم که جمع کنی بیای در خانمان از قنادی یزدی ها هم کیک ب ...

هرچی بگی برت مخروم بیا با مو آشتی کن .برت شله میروم از خنمان .مخی؟

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .