2777
2789
😂😂😂😂😂 درست گفته دیگه. من شوهرم خوزستانیه همش میگه شما چرا میگین واستا نمیگین وایسا کلی میخنده. ...

منم خودم خوزستان زندگی میکنم اینجا همه لحجه ها هست توش آدم قاطی میکنه عربی، لری، ترکی، تازه باز این قومیت ها باهم ازدواج کردن، لکی و لرکی و... یعنی من یکی میاد دم در خونمون به شوهرم میگم یکی اومد فکر کنم عرب بود لجه اش بعدش معلوم میشه لر بوده یعنی من تا یاد بگیرم اینارو از هم تشخیص بدم پیر شدم رفته

اَی خودا ....تو دیگه از کجا پیدات رفت فکر کونوم تو دیگه رودست ندِری موره باخاک یکسان کِردی خخخ😅

مو همی دورو ورا بودوم براذ .بوخدا اگه بزرم غصته بخوری .هرکی نارحتتکنه خودوم کارد کاردش موکونوم

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بِچِه ها مِدِنِستِن پیامبر گُفتَه در بهشت دری است مخصوص مشهدی ها که در آن جوی های شُلِه روانه 😂😂😂

ها شله هاشانم از ای پر ملاتایه. نه از ای شله خونوکا که مایه ترشاس... چییییی بعضیا چار تا نخود و بلغور ره همچی هم مزنن آدم تررررش موکونه اسمشم مذِرن شله. همه زحمت های تو صف واستادن مان نیست و نابود مره.. . فکر نموکونن آدم دو ساعت زحمت کیشیده جا گرفته😒😒😒😒😒

بِچِه ها مِدِنِستِن پیامبر گُفتَه در بهشت دری است مخصوص مشهدی ها که در آن جوی های شُلِه روانه 😂😂😂

ینی مشه موهم بورم بهشت یکم شله بوخوروم .

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

منم خودم خوزستان زندگی میکنم اینجا همه لحجه ها هست توش آدم قاطی میکنه عربی، لری، ترکی، تازه باز این ...

شوهر من لر اندیمشکه. من که سه ساله دارم باهاش زندگی میکنم چند تا کلمه بیشتر یاد نگرفتم بس که سخته لهجشون ولی دیگه شوهر من حرفه ای شده به برادر میگه دیدااااش😂😂😂😂😂

بِچِه ها مِشَد ایرِه بِخانِن

موره میبینی که شر و با صفایُم        بچه ی محله ی امام رضایُم

زلزلیم، حادثیم، بلایم               بچه ی محله ی امام رضایُم

هر روز جمعه دلومه مبندم            به پینجله طلا و ورمگردُم

کار و بارم ردیفه با خدایم              بچه ی محله ی امام رضایُم

به موبگو بیا به قله قاف              اصلا مو ره بزر همونجه علاف!

قرار مرار هر چی بیگی مو پایم       بچه ی محله ی امام رضایُم

دروغ ، مروغ نیست میون ما باهم          الان به عنوان مثال تو حرم

چند روزه که تو نخ کفترایم             بچه ی محله ی امام رضایُم

چشم موره گیریفته چنتا کفتر          گفته خودش: چنتاشه خواستی وردر

الان درم خادماره مپایم            بچه ی محله ی امام رضایُم

کفتراره که بردم از روگنبد               مرم مو واز تونخ رفت وآمد

تو نخشه او گنبد طلایم          بچه ی محله ی امام رضایُم

گنبده نصب شب مده به دستم        او گفته: هر وخ که بییی مو هستم

مویم که قانع و بی ادعایم            بچه ی محله ی امام رضایُم

وخته میبینم توی عالم همه        ازش میگیرن و مگن واز کمه

گنبدشه اگر بده رضایم           بچه ی محله ی امام رضایُم

گنبد وممبد نموخوام باصفا         سی ساله پای سفره ای آقا

منتظر یک ژتون غذایم             بچه ی محله ی امام رضایُم

شوهر من لر اندیمشکه. من که سه ساله دارم باهاش زندگی میکنم چند تا کلمه بیشتر یاد نگرفتم بس که سخته له ...

ترجمه مشهدی.شوی مو بچه اندیمشکه مویی که سه ساله دروم باهاش زنگی موکونوم چندتا کلمه بیشتر یاد ندروم.ازبسکه سخت ریفته ولی شوم یاد گیرفته مگه دیداش