2777
2789
عنوان

ولخرجی

53 بازدید | 7 پست

اقا من یه دوستی دارم که یمدت باهم در ارتباط نبودیم. چند وقت پیش بعد از یکسال باهم رفتیم بیرون همچی اوکی بود تا اینکه دیدم هی داره خرید میکنه هی خرید میکنه اصلنم قیمتا براش مهم نبود حتی نمی پرسید این چنده..فقط برمیداشت حساب میکرد..منم پول داشتم ولی کلا آدمیم که با احتیاط خرج میکنم پول به چیزایی که لازم ندارم نمیدم. دوستم کلی خرید کرد ولی من هیچی نخریدم تازه بعدشم منو کشوند یه کافه ادایی و گرون که کلیم اونجا رفت تو پاچمون گفتم پاشو بریم یجا دیگه دوستم گفت نه یه غذا میگیریم باهم میخوریم اگه بنظرت گرونه، که واقعنم خیلی گرون بود من جایی رو میشناختم که با یک سوم قیمت اونجا میشد همون غذا رو گرفت🫤

دوباره یک ماه بعدش رفتیم بیرون غذا بخوریم خیلی گرون شد خیلیم بدمزه بود من هی غر زدم که وای حیف پولمون و اینا..اونم در ظاهر باهام همراهی میکرد و قبول داشت که رفته تو پاچمون ولی بعدش دوباره عین خیالش نبود هی خرید کرد کارت کشید ولی من بازم هیچی نخریدم آخه اصلا چیزی لازم نداشتم😐😐😂یه مسیری رو هم باید میرفتیم که خیلی دور نبود من گفتم پیاده بریم دوستم گفت اسنپ بگیر پولشو من میدم..حس کردم بنظرش دارم گدا بازی درمیارم..تازه آخرشم منو دوباره کشوند کافه..

خلاصه از اون روز حس میکنم یه جوری شده باهام سرد شده نمیدونم چه فکری دربارم میکنه ولی دیگه نه میگه بریم بیرون نه پیام معمولی میده منم پیام میدم فرداش سین میکنه انگار حال نمیکنه باهام🫤

شاید بگید سطح دغدغه رو باش ولی جدی حس بدی دارم

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین واقعیت اینه آدما دنبال دوستی با آدمایی با لایف استایل خودشونن منم خیلی خرید میکنم و خرج میکنم و یه دوست داشتم مثل شما بود با احتیاط خرج میکرد حقیقتا بیرون رفتن باهاش دیگه بهم نمیچسبید حس میکردم پول رو از لذت بردن زندگی و زندگی کردن بیشتر دوست داره و مدام راجب ترس از آینده ک بی پولی حرف میزد حس کردم خط فکریامون متفاوته و بهتره هر کسی با آدمی با لایف استایل مشابه خودش بگرده

چقدر میدنش ماهانه

اینشو نمیدونم ولی لابد اونقدری میده که نگران پولش نباشه..قبلا اصلا اینطوری نبود عین خودم بود تو این یکسالی که ندیدمش نمیدونم چرا انقدر فاصله طبقاتیمون زیاد شده😬

ببین واقعیت اینه آدما دنبال دوستی با آدمایی با لایف استایل خودشونن منم خیلی خرید میکنم و خرج میکنم و ...

اینم حرفیه