2777
2789
عنوان

دکتر بینی

59 بازدید | 23 پست

حدودا یه ساله دنبال دکتر میگردم برا عمل بینی دویست تا دکتر( فقط پیج و نظر هارو خوندم از کسایی که عمل کردن )خیلی که تو بهرش میرم میبینم ناراضیتی هم هست میخوره تو ذوقمالا حدودا یه ساله راستین مفرد رو دنبال میکردم پیام نارضایتی ازش ندیدم الا که باز سرچش کردم دیدم میگن نه هم قرینه نمیکنه البته رضایت هم زیاد داره من بینی کاملا طبیعی بدون قوس و سربالایی میخوام و تنها کسی که پیدا کرده بودم ایشون بود بقیه تا حدی سربالا و نیمه عروسکی در میارن کسی پیش ایشون عمل کرده واقعا درسته که ظریف در نمیارن چیکار کنم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم کاراشو واقعا دوست دارم ولی همش میبینم میگن نارضایتی زیاد داره

اره دقیقا نمیدونم الکیه راسته چیه چون من به مشاورشون پیام دادم اول گفتن فقط برای شهریور تایم مشاوره هست چون یک روز در هفته ویزیت میکنن بعد من گفتم من از شهرستان میخوام بیام نمیتونم باز دوباره شهریور بیام گفتم برا مشاوره نیام بیام نمونه کار ببینم گفت نه نمیشه والا نمیدونم

منم کاراشو واقعا دوست دارم ولی همش میبینم میگن نارضایتی زیاد داره

نه دو تا مفرد هستن ، یه مفرد نارضایتی خیلی زیاد داره میگن خودش عملارو انجام نمیده و میسپاره به تکنسین ولی راستین مفرد من تا حالا نارضایتی ندیدم ازش🫠

منم خیلی کارای راستین مفردو دوست دارم ، من یه بار عمل کردم اصلا راضی نیستم ، قصد داشتم پیش ایشون ترم ...

تو همین جا سرچ کنید میاره که گفتن ظریف کار انجام نمیده و تمیز در نمیاره قرینه نمیکنه یه همچین چیز هایی من خودم دیگه گشتم واقعا حوصله گشت دوباره ندارم🚶♀️😂

تو همین جا سرچ کنید میاره که گفتن ظریف کار انجام نمیده و تمیز در نمیاره قرینه نمیکنه یه همچین چیز ها ...

پس اگه بینی طبیعی میخای دکتر شاهین باستانی نژاد حرف اولو تو ایران میزنه کارش حررررف نداره ، فقط هزینش خیلی بالاست🫠

پس اگه بینی طبیعی میخای دکتر شاهین باستانی نژاد حرف اولو تو ایران میزنه کارش حررررف نداره ، فقط هزین ...

جدی فقط نمیخوام کسی ازش ناراضی باشه چون من شغلمم بازیگریم تا حد امکان اصلا نباید به چشم بیاد بینیم ،چون بینی خودم قوز نداره استخونی نیست نوکش کمی گوشتیه نمیخوامم انقدر هزینه کنم هیچ نتیجه ای نبینم تغییر کنم ولی نه به اون شکل باستانی نژاد به نظرتون خوبه ؟

اره حمیدرضا مفرد خییییییییییلی نارضایتی داره🤦ولی راستین عملاش خیلی خوبه ، من قصد داشتم ترمیم پیش ای ...

اره واقعا حمیدرضا مفرد که اصلاااا😂

ولی من خودم نظر قطعیم راستین بود الا خیلی ناامید شدم ولی باز شماهم ریسک نکن برا ترمیم اونم باز تحقیق کن که خدایی نکرده باز بد نشه چون همین باستانی من الا سرچ کردم میگن خیلی نمونه ترمیمی داره

جدی فقط نمیخوام کسی ازش ناراضی باشه چون من شغلمم بازیگریم تا حد امکان اصلا نباید به چشم بیاد بینیم ، ...

اره به نظرم کارش خیییییلی طبیعی و نچراله ، به حدی که اصلا مشخص نمیشه بینیتون عمل شده ، بازم چند وقتی پیجشو دنبال کن نمونه کاراشو ببین مطمئن بشی بعد وقت بگیر

خیییییییلی سخت میشه وقت عمل و مشاوره بگیری ، سرشون خیلی شلوغه ، از اکثر کشورا میان پیششون واسه عمل