با توانایی و انگیزه شروع میکنی، وسط راه با فشار و خستگی روبهرو میشی، اما دوباره پیشرفت میکنی و در نهایت با کمی تأخیر و صبر به نتیجه دلخواهت میرسی، جواب فالت بیشتر آره اومده تا نه
ولی باید بدونی که بیشترین رقیبی که برات افتاده خستگی و جا زدن وسط راهه، جا نزنی میرسی
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ارتباطتون هنوز زنده است، با تلاش و گذر زمان تقویت هم میشه و در نهایت به سمت رضایت و تعامل دوباره حرک ...
به این میگن ف ا ل درست واقعا ارتباط مون زنده است پیام اینا میدیم چند بار منو دید ولی بازم از جدایی حرف میزنه منم چون خودم قهر کردم الان چندماهه بخاطر بچه ها کوتاه اومدم رفتم دیدنش.میشه ی ف ا ل دیگه واسم بگیری چندروز تصمیم گرفتم دیگه خودم برم خونم زندگیمو حفظ کنم ولی مرددم برم خوبه یانه بازم صبرکنم
ببین چالش تو راهت زیاده، برات افتاده که امکان موفقیت و رسیدن به مقصد و هدفت هست ولی اگه با روند فعلیت ادامه بدی ممکنه اضطراب و فشار بهت غلبه کنه و نتیجه برعکس بشه
کارتون با تلاش شروع میشه، از یک دوره نگرانی عبور میکنه و سپس وارد مسیر رشد، فرصتهای جدید و توسعه تدریجی میشه و فقط تنها هشداری که فالت بهم داد همون دوره ایه که یسری نگرانی و تردید میاد سراغتون که باید ازشون رد بشید و نزارید دلسردتون کنه