2777
2789

فقط اینو بهم بگو اگه گفتی و درست در اومد شیرینی بهت میدممممم

اربعین میبینمش؟

ازدواج داریم یا با شخصی که مامانش قراره بگه ازدواج میکنه؟

تو رابطه نیستیم و چت و تماس نداریم و فامیلیم همو دوس داریم

ناگهان دلم هوای تورا کرده راستش را بخواهی ناگهان فکر کردم که تو کنار منی چقدر تو را دوست دارم خدای من🙂🩷خدایا امیدم،به توعه ناامیدم نکن برسون منو به چیزی که میخوامش💔

کنکور قبول میشم؟

با توانایی و انگیزه شروع میکنی، وسط راه با فشار و خستگی روبهرو میشی، اما دوباره پیشرفت میکنی و در نهایت با کمی تأخیر و صبر به نتیجه دلخواهت میرسی، جواب فالت بیشتر آره اومده تا نه

ولی باید بدونی که بیشترین رقیبی که برات افتاده خستگی و جا زدن وسط راهه، جا نزنی میرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارتباطتون هنوز زنده است، با تلاش و گذر زمان تقویت هم میشه و در نهایت به سمت رضایت و تعامل دوباره حرک ...

به این میگن ف ا ل درست واقعا ارتباط مون زنده است پیام اینا میدیم چند بار منو دید ولی بازم از جدایی حرف میزنه منم چون خودم قهر کردم الان چندماهه بخاطر بچه ها کوتاه اومدم رفتم دیدنش.میشه ی ف ا ل دیگه واسم بگیری چندروز تصمیم گرفتم دیگه خودم برم خونم زندگیمو حفظ کنم ولی مرددم برم خوبه یانه بازم صبرکنم

درمورد درسم قبول میشم یا نه ؟

ببین چالش تو راهت زیاده، برات افتاده که امکان موفقیت و رسیدن به مقصد و هدفت هست ولی اگه با روند فعلیت ادامه بدی ممکنه اضطراب و فشار بهت غلبه کنه و نتیجه برعکس بشه

در کل جوابش نه آره اومد نه نه

جوابت «نه» یا فعلا نه افتاد):رابطه یا احساس با یه فرصت کوچیک برای ارتباط شروع میشه، اما بهتدریج وارد ...

فقط اینو بهم بگو اگه گفتی و درست در اومد شیرینی بهت میدممممم

اربعین میبینمش؟

ازدواج داریم یا با شخصی که مامانش قراره بگه ازدواج میکنه؟

تو رابطه نیستیم و چت و تماس نداریم و فامیلیم همو دوس داریم

اسمم مریم

ناگهان دلم هوای تورا کرده راستش را بخواهی ناگهان فکر کردم که تو کنار منی چقدر تو را دوست دارم خدای من🙂🩷خدایا امیدم،به توعه ناامیدم نکن برسون منو به چیزی که میخوامش💔

راجب کار همسرم تازه راه انداخته خوبه اوکی میشه؟

برات خوب افتاده عزیزم

کارتون با تلاش شروع میشه، از یک دوره نگرانی عبور میکنه و سپس وارد مسیر رشد، فرصتهای جدید و توسعه تدریجی میشه و فقط تنها هشداری که فالت بهم داد همون دوره ایه که یسری نگرانی و تردید میاد سراغتون که باید ازشون رد بشید و نزارید دلسردتون کنه

ببین چالش تو راهت زیاده، برات افتاده که امکان موفقیت و رسیدن به مقصد و هدفت هست ولی اگه با روند فعلی ...

آخه دیگه کاری از دست من بر نمیاد

آزمون تموم شده الان منتظر نتیجه ام

تنهاتر از ماهی که پشت ابرها گم شده:)

بی زحمت برای منم بگیرکاری درسی مخلوطیه حدودی چون دانشجوعم

برای درست اومده که یکم شرایطت سخت میشه اما با مدیریت کردن شایط و پشتکار داشتن میتونی از پسش بر بیایی

برا کارت افتاده که خوب قراره پیش بره، پیشرفت و رشد میبینم و ارتباطات و فرصت های جدید میبینم