2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

احساسی برای من .

یک آشنایی یا ارتباط شکل میگیرد، کمکم جلو میرود، مدتی در حالت انتظار میماند، اما در نهایت با یک حرکت یا خبر امیدوارکننده ادامه پیدا میکند.

بیشتر صبر و انتظار و تلاش مهمه

جواب فالت بیشتر آره است

احساسیه برای من

یک فرصت جدید شکل میگیره، با یک دوره تردید یا فاصله روبهرو میشید دوباره، اما دوباره ارتباط برقرار میشه و در نهایت مسیر رابطه رو به جلو حرکت میکنه.

جوابت آرهس

منو شوهرم قهریم قصدشم جدایه ما جدا میشیم یا برگشت دارم

ارتباطتون هنوز زنده است، با تلاش و گذر زمان تقویت هم میشه و در نهایت به سمت رضایت و تعامل دوباره حرکت میکنه، پس جوابت بیشتر برگشت رو نشون میده

وضع مالیم چطور پیش میره؟

فشار و مسئولیت میبینم، که با تلاش و حمایت هایی همراه میشه، وضعیت به سمت ثبات حرکت میکنه اما در آخر بازم با یه دوره مکث و کندی ای رو برو میشی، در کل خوب پیش میره اما با کندی و مکث

یک آشنایی یا ارتباط شکل میگیرد، کمکم جلو میرود، مدتی در حالت انتظار میماند، اما در نهایت با یک حرکت ...

عزیزم برا منم احساسی بگیر

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به آرزوهام قول رسیدن دادم 🌱