2777
2789
عنوان

توالت فرنگی

41 بازدید | 14 پست

سلام.. اعصابم خیلی بهم ریخته شدهههه.. رفیتم برا خونمون توالت فرنگی خریدیم حدود ۱۵ روز پیش حالا اومدیم نصب کنیم نصابی که آوردیم هر کاری کرد ۳ ساعت روش کار کرد دید آب میده نگاه کردیم از زیرش داخلش چندجا ترک خورده و خودشون چسب زدن .. و خرابه.. حالا موندیم چکار کنیم.. مطمئنیم ببریم فروشگاه میگه خودتون اینطوری کردید قبول نمیکنه.. یک ساعت پیش رفتیم در فروشگاهش بسته بود.. حالا ما چطوری به اینا بگیم که شکستگی از قبل بود و چسب کاری شده بود که قبول کنن🥺🤦🏻♀️🤦🏻♀️ شانسم فاکتور خریدش رو هرچی میگردم پیدا نمیکنم و گم شده.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بنظرم قبول میکنن .چند خریدین

چون گفت خرید قبلیمون هست حدود ۸ تومن.. فکر کردیم بخاطر خریدقبلشونه نگو بخاطر این بوده🤦🏻♀️ بعد اونجا هم کامل باز نکرد نگاه کنیم و البته اگر بازم میکرد دیده نمیشد چون از زیرش شکستگی داره

وای عجب شانسی .

یاد برادر شوهر دوقوهام افتادم ۱۶ سالشوننه تازه رفتن خارج تصویری زنگ زدن میگن زن داداش ببین اینجا فقت توالت فرهنگی هست الان من نمی دونم چجوری کارمو بکنم چجوری خودمو تمیز کنم اینجا آب نیست دستمال هست. وای پاره شدم از خنده حتی اسمشو اشتبا می گفتن😂😂😂😂😂

چقدر عوضین .نمیگن مشخص میشه .من سیفون دیوار آگهی زده بود با من به اسم نو تو خیابون قرار گذاشت گفتم درشو بردار دیدم چند تا ترکه با چسب گرفتتش .میگفت اشکالی نداره .بیرونم قرار گذاشته بود از خودش رد به جا نذاره عوضی .پیرمرد لب گوری هم بود

اگه انصاف داشته باشن قبول میکنه وتعویض میکنه براتاگه قبول نکرد بگو شکایت میکنم

نمیدونم انشاءالله قبول کنه.. الان وضعیت مالیمون افتضاحه بخیال اینکه خرید قبلشونه و قیمت پایین خریدیم نمیدونستیم اینطوره حالا اگه قبول نکنه دیگه نمیتونیم بریم بگیریم

چقدر عوضین .نمیگن مشخص میشه .من سیفون دیوار آگهی زده بود با من به اسم نو تو خیابون قرار گذاشت گفتم د ...

این فروشگاهه اتفاقا چندتا وسیله دیگه هم ازش برداشتم سینک برداشتم بردم خونه دیدم یکم بالاش غربود گفتم شاید خودمون آوردیم ضربه خورده نبردم بهش بگم دوش حمام گرفتم خوب بود نصب کردیم ولی اینو باز نکرد اونجا روش رو از بابا نشون داد الان نصاب دید میگه اینجا هاش ترک داره و چسب خورده و آب میداد.. حالا من برم بگم قبول نخواهد کرد

قبول میکنه

ان شاءالله.. خداکنه .استرس گرفتم. آخه چون پولمون الان کم بود به همسرم من اصرار کردم اینو بگیریم .البته الان خودش میگه ما که اون ته رو ندیدیم نمیدونستم اینطوریه ولی میگم فردا نگه تو باعث شدی اینو بگیرم. الان میگه این بشه عبرتمون هیچ ارزونی بی دلیل نیست🥺