2777
2789
عنوان

حس زشت بودن

117 بازدید | 15 پست

بچه ها من گاهی حس میکنم خیلی رشتم🤕شاید اونقدر هم گوریل نباشم ولی مخصوصا موقع بیرون رفتن همش تو ذهنم میگم من زشتم 😢

یه عکسهایی تو گالری دارم که گذاشتم پروفایل اینستاگرام خیر سر اون عکس مدام فالور جذب میکنم اما اعتماد به نفس در حد زیر صفر

من قبلا که بچه بودم این حس رو داشتم نمیدونم چرا

اما الان واقعا خیلی چهره م رو دوست دارم 😁

و به نظر خودم خیلی قشنگم

شما هم حس میکنی وگرنه دخترا همه قشنگن 😚

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان همه حس زشت بودن دارن انقدر خانما عمل میکنن و آرایش. مساله ما خانما اعتماد بنفسه همین وگرنه کافیه جلو اینه یکم دقت کنی و مقایسه نکنی. قطعا ی چشمی ابرویی لبی گونه ای موی قشنگی داری رو همونا زوم کن مدام بگو مثلا چقد موهای من قشنگه

چهره

همه چهره ها زیبایی های خودشونو دارن و افراد مختلف ملاک های زیبایی مختلفی وجود داره

ولی بازم میگم اینا تاثیر حرفای بقیس

منم اینطور بودم ولی بعد ی مدتی اون ادمارو حذف کردم انقدر الان بهترم و اعتماد به نفسم بالا رفته

اوکی هر موقع خواستی بگی میشنوم

درخواست دادم ولی بیخیال همینجا بگم رو من این موضوع شدید جواب داده

ببین به این صورته که تو میای مدله چشمات و لبات و دماغتو از رویه سلبریتی یا ادمایی که دوسشون داری پیدا میکنی و بعد سعی میکنی شبیه سازشو پیدا کنی حدودی و مثه اون مثلا چشاتو لباتو ارایش کنی وقتی بدونی اون بخش از چهرت شبیه یه سلبریتیه دیگه حتی یکیم بهت بگه زشته فلانه اونقدر بهت بر نمیخوره بعدم احساس میکنی خیلی زیباتری حتی و بیشترم تمایل داری به خودت برسی چون اونها از سمت مردم پذیرفته شدن

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!