2777
2789
عنوان

ناف😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 24 پست

اره بنظرم اینا قشنگ تره

بعد اینکه تو زبون معلوم نیست و اذیت نمیکنه موقع غذا خوردن و ی حس سنگینی بعد قشنگه اخه؟ من نمیدونم چرا جز بینی و گوش از بقیه جا ها بدم میاد انقدر

کوچولو سایتم🤗 گر بیایی دهمت جان و نیایی کشدم غممن ک بایست بمیرم چو بیایی چو نیایی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست پسرم اصلا خوشش نمیاد از پیرسینگ واسه دل خودم میخوام بعد پیرسینگ بینی زدم عفونت نکرده اگه مراقبت ...

بازم ریسکه آخه...از بعضیا شنیدم گیر میکنه به لباس اذیت کننده اس

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

بازم ریسکه آخه...از بعضیا شنیدم گیر میکنه به لباس اذیت کننده اس

از این نگین ساده ها گیر میکنن از این توپی ها که نیگن توش هست باید گرفت که گیر نکنه

دوستام هم دارن ولی راضی هستن

اره عزیزم با انژیوکت سوراخ میکنن پیرسینگ مخصوص خودش رو میندازن

اوخ...واسه غذا خوردن مشکلی پیش نمیاد ..یعنی درد داره

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

اوخ...واسه غذا خوردن مشکلی پیش نمیاد ..یعنی درد داره

والا تالا نداشتم

پیرسینگ دماغ از این تک نگین ها دارم

ولی برای زبون شنیدم تا یک یا دو هفته سوپ باید بخوری و بستنی سیگار و اینا که ممنوع درد که به نظرم خیلی داره

یا خدا...مردم چقدر خودشونو سوراخ سوراخ میکنن😅😅😅اون وقت من گوشمم به زور تو ۱۵ سالگی سوراخ کردم

😁😁😁چندروز پیش یه فیلمی میدیدم ..دختره رو زبونش داشت ...واسم سواله که درد داشته ..غذا خوردن چه جوریه ..والا منم میترسم

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

والا تالا نداشتمپیرسینگ دماغ از این تک نگین ها دارم ولی برای زبون شنیدم تا یک یا دو هفته سوپ باید بخ ...

ممنون عزیزم ..چندروز بود توفکرش بودم ..تاپیکت واسم خوب بود 😊😊