2777
2789
عنوان

ناف😢

77 بازدید | 24 پست

سلام میخواستم پیرسینگناف بزنم ولی نمیدونم چه پیرسینگی بخرم

سایزش رو نمیدونم حتی جنسش هم نمیدونم چی بخرم

استیل اصلا نمیندازم یه جا دیدم تو سایت سیلیکونی داره به نظرتون مناسبه برای اولین بار؟

جا جنس دیگه بخرم تروخدا بهم بگین

بعدشم خانم هایی که خوششون نمیاد یا هرچی نیازی نیست تایپک بزنن و بگن وای چیه فلان وگرنه گزارش میدم 😒

اومدم کمکم کنید نه اینکه نظراتتون درمورد خشگلی و زشتی بپرسم😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال منم جواب بدید پیرسینگ زبون چه جوری نصب میشه ..سوراخ میکنند زبونو..ببخشید بلد نیستم

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

پرسینگ خیلی اطلاعات ندارم

ولی ناف و زبون اصلا خوشم نمیادددد

ولی رو بینی از اون نگینی هاش خوشم میاد خالم ی ۹ سالیه داره

کوچولو سایتم🤗 گر بیایی دهمت جان و نیایی کشدم غممن ک بایست بمیرم چو بیایی چو نیایی.

طلاهای نگین دار دیدم خیلی قشنگن طلا خیلی هم بهتره از استیل و اینا خیلی بهتره

وای اره ولی خیلی گرونه

استیل که اصلا نمیندازم

ولی بین سیلیکون و نقره یا تیتانیوم موندم

برای کی میخوای بزنی؟اگه برای دوست پسره که ولش کن ولی اگر برای دل خودته نزن به نظرم...جای حساسیه یه وقت عفونت میکنه...یه سریهاشون هستن انگار موقته....نیاز با سوراخ کردن نیست...نمیدونم چطوریه از اونا استفاده کن هر وقتم نخواستی راحت دربیار....به لباست یه وقت گیر میکنه زخمی میشی

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

وای اره ولی خیلی گرونهاستیل که اصلا نمیندازم ولی بین سیلیکون و نقره یا تیتانیوم موندم

نه بابا چند سوتی هستند دیدم طلافروش ها استوری میزارن

خیلی هم شیک و قشنگن سوتی هم هستن گرون زیاد نیستن

یه سوال منم جواب بدید پیرسینگ زبون چه جوری نصب میشه ..سوراخ میکنند زبونو..ببخشید بلد نیستم

یا خدا...مردم چقدر خودشونو سوراخ سوراخ میکنن😅😅😅

اون وقت من گوشمم به زور تو ۱۵ سالگی سوراخ کردم

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

برای کی میخوای بزنی؟اگه برای دوست پسره که ولش کن ولی اگر برای دل خودته نزن به نظرم...جای حساسیه یه و ...

دوست پسرم اصلا خوشش نمیاد از پیرسینگ واسه دل خودم میخوام بعد پیرسینگ بینی زدم عفونت نکرده اگه مراقبت کنی ازش ولی اگه بهش نرسی و وسایل یک بار مصرف استفاده نشه باعت عفونت میشه