2777
2789
عنوان

شهرزاد 4بزودی!!!!؟

1120 بازدید | 25 پست

شهرزاد 4 بزودی ؟!

حسن فتحی: امکان بازگشت «قباد»، «شهرزاد» و «فرهاد» در فصل چهارم «شهرزاد» .

حسن فتحی با انتشار متنی از تجربه ساخت سریال موفق «شهرزاد» و سختی‌های این پروژه گفت و در ابتدای متنش عنوان کرد:

«به پایان آمد این دفتر، حکایت همچنان باقی…

خانم‌ها، آقایان و تماشاگران محترم، سه فصل سریال «شهرزاد» به پایان رسید و امید است در آینده‌ای نزدیک امکان ساخت فصل چهارم آن که در آن شاهد بازگشت قباد، شهرزاد و فرهاد به متن قصه خواهیم بود، فراهم گردد»

پارسینما

هرچیز که درجستن آنی ٬آنی

‏ملت به خدا دیوانه ان تو اینستاگرام هشتگ بله به تکرار آخرین قسمت شهرزاد راه انداختن:)))) آره منتظر بودن شما تقاضا کنید یه پایان جدید به میل شما بسازن:)))

هرچیز که درجستن آنی ٬آنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقای فتحی اونیکه تا چهار و پنج فصل ادامه داشت و باز جذاب بود پایتخت بود ، شما دیگه ادامه نده حداقل بذار همین یه کم تصور خوبی که داریم از قصه برامون باقی بمونه

هرچیز که درجستن آنی ٬آنی

وقتي قباد نيست شهرزادم جذابيتي نداره

البته ب نظر من خوب تموم شد چون شهرزاد نميتونست ب قباد برگرده نميتونستن هي از اين دست ب اون دست كنن شهرزادو ك

و اگه زنده ميموند بخاطر خلافايي ك كرده بود هم عاقبت خوبي نميتونست داشته باشه به هرحال فيلمنامه طوري پيش رفت ك قباد بايد ميمرد

اما چيزي ك قسمت آخرو تلخ كرد با خفت مردن قباد بود همه ميخواستن اون بنده خدا بميره و بعدشم ك شيرين ب همه گفت قباد اصلا ديوان سالار نبود

اگه قرار ب بد كردن باشه بزرگ آقا و بلقيسو هاشم هم بد كردن اما از اونا بعد مرگشون ب خوبي ياد شد و همه كاسه كوزه ها شكست سر قباد

كاش يه مرگ با شكوه واسه قباد در نظر ميگرفتن

وااای تورو خدا زیادش اصلا خوب نیست به اندازه کافی تواین سه فصل غصه خوردم و گریه کردم  به نظرم ...

اره همه ش غم و غصه بود .خصوصا قسمت اخرش 

خیلی بد تموم شد . کلا دپ شدم 😞

صالحه ی سابقم ، به دلیل استفاده از دوتا کلمه ی گروه  و ت ل گ ر ا م قطعم کردن ، نی نی یار 3 ارادتمندم حداقل جواب سلاممو میدادی بعد میپوکوندی .😀                    خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد عقل نام میگیرد،  درخواست توجه تا به زنان میرسد نامش حسادت میشود و حسادت تا به مردان میرسد نامش میشود غیرت ...!

هی میشینن چرت و پرت میسازن ،سر ملت رو گرم کنن که یه وقت خدایی نکرده مردم سرشونو بالا نیارن ببینن  تو مملکت چ خبره.

مردن ساده با همین شهرزاد و پایتخت مشغول شن کلی به نفع بعضیاس

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
وقتي قباد نيست شهرزادم جذابيتي نداره البته ب نظر من خوب تموم شد چون شهرزاد نميتونست ب قباد برگرده ن ...

بلقیس و هاشم زیاد بد نبودن 

بزرگ اقا خیلی بد بود اره واقعا خیلی بدبخت باخفت مرد

هرچیز که درجستن آنی ٬آنی
اره همه ش غم و غصه بود .خصوصا قسمت اخرش  خیلی بد تموم شد . کلا دپ شدم 😞

دقیقا امروز که قسمت آخرش رو دیدم اینقدر گریه کردم ...خب که چی بشه 

مردم به اندازه کافی غم غصه دارن یکم شادی بدنیست 😶