2777
2789
عنوان

یه چیز جالب شده

225 بازدید | 24 پست

بچه ها فهمیدم یکی از اقوام بارداره و یکی دوماه دیگه زایمانشه

واقعا خوشبحال اینایی که میتونن انقدر تودار باشن

البته خانواده خودش میدونسته ها

یعنی یک نفر از اون خانواده به کسی چیزی نگفته !!!!!!!

من بچمو باردار بودم ۸ هفته تازه متوجه شدم به همسرم گفتم فقط رفت گفتن به همه

همهههههه ی دنیا فهمید همونموقع

پدرمو درآوردن همههههه یعنی حتی اقوام و آشناهای دور

دهنم سرویس شد

آخه ۸ هفته خیلی زوده بگی هنوز حتی سونوگرافی هاتو نرفتی

او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی ..... ( درخواست دوستی نفرستید )

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من بارداری اولم که سقط شد به همه گفتم

بارداری دوم به کسی نگفتم فقط خانواده خودم و همسرم اما سقط شد متاسفانه همه خبردار شدن از مادرم و مادرشوهرم

به این نتیجه رسیدم نگم بهتره

چون هر کی منو میدید میپرسید چرا اینطوری میشی و ناراحت میشدم و مجبور بودم با قلب شکسته م مشکلمو براشون توضیح بدم

من بارداری اولم که سقط شد به همه گفتم بارداری دوم به کسی نگفتم فقط خانواده خودم و همسرم اما سقط شد م ...

بابا همه چیو میپرسن

پیگیری میکنن

فضولی میکنن

آدم پیر میشه

سره همین میگم آدم بتونه قایم کنه نگه خیلی خوبه

او خداوند ناممکن هاست . درحالیکه تو برای ممکن ها گریه میکنی ..... ( درخواست دوستی نفرستید )

حالا یه سوال میخواستم بپرسم از خانوما چرا مخفی میکنن تا ماه های حتی بالاتر، خب دلیلش چیه؟

خب دور از جون احتمال سقط که هست

ولی خیلی دخالت میکنن و فضولی میکنن همه وقتی متوجه میشن

بابا همه چیو میپرسن پیگیری میکنن فضولی میکنن آدم پیر میشه سره همین میگم آدم بتونه قایم کنه نگه خیلی ...

من الان باردارم

یهو دیدم یکی از فامیل زنگ زد پرسید سونو رفتی 😐

حالا ما از اون طرف تاکید کردیم به خانواده هامون به کسی نگید

با یه استرسی سونو رفتم

بعد چند روز بعد پرسید چطور بود سونو 😂

همکلاسیم هست ماهه باردار بود اومد گفت دیگه نمیام دکتر استراحت مطلق و اینا نوشته فهمیدیم حامله ای با ...

آره دیگه.

آخه تا طرف نگه هم خیلی معلوم نمیشه

اینطوری هم بخای پنهون کنی تا ۸ ماهگی خیلی بده

بده تا ۸ ۹ ماهگی 😂😂😂

ولی میگم حداقل ۴ ۵ ماهگی بگی

من الان باردارم یهو دیدم یکی از فامیل زنگ زد پرسید سونو رفتی 😐حالا ما از اون طرف تاکید کردیم به خان ...

میبینی توروخدا

آدم استرس که داره خودش

استرس جواب دادن به فامیل هم میگیری