2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟؟؟😔😔😔😔

231 بازدید | 25 پست

سلام، میشه واسه خواهرزاده ام دعا کنین، هفت سالشه، روی سرش پوست پوست میشد آبجیم برد دکتر گفتن حساسیته، چند سال اینجوری بود، ولی چند وقتیه روی صورتش هم افتاده، میگن شاید بیماری برص باشه، فردا میخوان ببرن دکتر ببینن حساسیته یا نه، خواهش میکنم براش دعا کنین همون حساسیت باشه، نزدیکه اذان صبحه، ممنون میشم براش صلوات بفرستید، از دوستان شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی تاثیر داره😢😢😢

فرستادم خدا شفا بده

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برص چیه توضیح بدین 

منم هر دوتا پلکام همش میخاره و پوست پوست میشه انقد میخارونم زخم میشه

دکتر گفت آلرژیه ولی الانه سه چهار ساله خوب نمیشه پمادم میزنم پمادش دونه ای صد تومن

عزیزم بیماریه برص اصلا پوست پوست نمیشه 

فقط لک های سفید رنگ میوفته 

اگر تهران هستید ببرید بیمارستان رازی

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻