2777
2789
عنوان

حالم بده بیایید 😣😭

111 بازدید | 10 پست

فقط دنبال دعوام زیاد عصبی میشم

نمیدونم عقده ای شدم یا از شدت حرص و ناراحتی هرلحظه عصبی میشم

یعنی میخام با همه دعوا کنم آدمایی که تو خونه هست یا میان و میرن خونمون

رفته رفته تنفرم زیاد میشه 😭

چیکار کنم از عصبانیتم کم بشه خودخوری نکنمممممم😭

از یجا اذیتی و یا حالت بد بود سرکوبش کردی

من یه زمانی اینجوری بودم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍خداروشکر رسیدم🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کنم همین الانم بغض و گریه خفم میکنه 😭

گریه کن اون حس بدتو واقعا احساسش کن تا کم کم حالت خوب بشه راهیم نداری جز اینکه احساس بدتو تخلیه کنی خیلی درکت میکنم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍خداروشکر رسیدم🙏🏻

گریه کن اون حس بدتو واقعا احساسش کن تا کم کم حالت خوب بشه راهیم نداری جز اینکه احساس بدتو تخلیه کنی ...

گریه میکنم آروم میشم ولی هر روز اینطوریم

تورو خدا دعا کن جوون مرگ بشم میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست

خسته شدم

خیلی حس بدیه ادم اینطوری نابود میشه😭

آره همینطوره، من که حس میکنم هر چی فریاد میزنم خانوادم حرفمو نمیفهمن ،به بقیه هم نمیتونم بگم و همش پیش بقیه دختر آرومی بنظر میرسم ولی دارم نابود میشم...

آره همینطوره، من که حس میکنم هر چی فریاد میزنم خانوادم حرفمو نمیفهمن ،به بقیه هم نمیتونم بگم و همش پ ...

وای چقد شبیه همیم😭😭از دلم خون میچکه دیگع میخام سرمو بزنم به دیوار بلکه اروم بشم😭😭

وای چقد شبیه همیم😭😭از دلم خون میچکه دیگع میخام سرمو بزنم به دیوار بلکه اروم بشم😭😭

هوممم، نمیدونم ولی خدایی دیگه بسه _شدیم مورد قضاوت آدمایی که هیچی نمیفهمن از واقعیت زندگیمون ، گاهی بهم میگن چرا بی خیالی چرا اینجوری چرا اونجوری. ولی نمیدونن که من میخوام ولی خانوادم کمکم نمیکنن ، هر کاری میکنم نمیتونم بدون پشت و پناه از پسش بربیام دیگه میخوام دست از تلاش بردارم و بگم قسمت نیست ...

هوممم، نمیدونم ولی خدایی دیگه بسه _شدیم مورد قضاوت آدمایی که هیچی نمیفهمن از واقعیت زندگیمون ، گاهی ...

اره واقعا حرف دل منو هم زدی❤️🩹💔جایی نمیرسیم 🫩من یکی که دیگه نمیکشم شبیه مرده متحرک شدم