مجبور مدیر عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 17791 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 98 پست سال پیش یکی بود که گفت واقعی شد ولی الان اسمش یادم نمیاد پس هر کی حس ششمش خوبه این بگهامسال حقوق و حسابداری و مشاوره فرهنگیان قبول میشم دلنشگاه تیپ۱یا نه خیر یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه دیروز | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
belu_h عضویت: 1405/03/11 تعداد پست: 868 والا این آدم با این قیافه ای که توی ذهنمه محاله دوست دختر نداشته باشه😂 جدی خوش قیافست؟😂 منه خرو بگو که نگاهش نکردممم😭😭😂 دوست دختر داشت ولی کات کردش اون موقعی که من دیدمش کلا مشکی پوش بود و کلاهم داشت و سیگارم می کشیدش بعضی از حرفا مثل باده به وقتش میگذره و میره، پس به خنکیش دل نبند:)
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 11282 یکی دوماه آینده حس امنیت وحس خوب وآرامش مممنونم عزیزجان 🤍✨️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
ماه_شبگرد عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 9463 یکی دوماه آینده حس امنیت وحس خوب وآرامش حس امیر علی به من چقدر شما مهربونییی
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4500 جدی خوش قیافست؟😂 منه خرو بگو که نگاهش نکردممم😭😭😂 دوست دختر داشت ولی کات کردش اون موقعی که من دید ... به نظرم آدمیه که سخت اعتماد میکنه به کسی...
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4500 اره درسته عزیزدلم من با یه شخصی تو رابطه م اول اسمش س از رابطمون چی حس میکنی عزیزم؟و اینکه س چه حسی ... دوستت داره این س بعد مدتی ولت میکنه
۳۳۱۱۳۳aland عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 4500 از پسرم چه حسی دارید؟کی ازدواج میکنه گلملطف داری پسرتون مذهبیه ؟....دختری از فامیل قسمتش میشه ازدواجش سنتی میشه نه در حد عشق وعاشقی واینا