2777
2789
عنوان

خوشم میاد 😂

81 بازدید | 9 پست

یارو مینویسه به خودتون برسید برید باشگاه برید کافه ناخن بکارید لوسیون بزنین رو تین پوستی داشته باشین کوفت داشته باشین زهر مار داشته باشین

چشم بسته غیب میگی خواهر من ؟!

اینا رو خودمون بلد نیستیم؟!

اینا همشون پووووووول میخواد پووووووول کو پوووووول

کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روتین پوستی حتما نیازی نیست که بری بخری فداتشم

کلی ماسکهای خونگی میتونی استفاده کنی که اثر هم داره

اینجوری هم حالت خوب میشه هم خرجی نداره

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

بخدا گفتم برا اولین بار تو عمرم روتین موی فر انجتم بدم به موهام برسم

محصولات موی فر خیلی گرونه

شامپوش یک و هفتصد بود

موس مو دو تومن

کرم مو یک و خورده ای

نخریدم😂💔

یه بطری بزرگAHA همگرفته بودم پارسال ۴۰۰ تومن الان حتی جرعت ندارم قیمتشو بپرسم البته هنوز تموم نشده

ضد افتابی ک پارسال ۱۵۰ خریدم دیروز پریروز از جای عمده فروش قیمت مناسب خریدم ۶۰۰

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

روتین پوستی حتما نیازی نیست که بری بخری فداتشمکلی ماسکهای خونگی میتونی استفاده کنی که اثر هم دارهاین ...

اونا که منظورم نیست

یه دختره برنامشو داشت میگفت میگفت من هر روز میرم ماساژ و ..... خلاصه روزی ۱۱ تومن خرج میکنم پس دوس پسرم باید ماهی ۳۰۰ بهم بده

خواهشا اگه ۳۰۰ ندارید درآمد رل نزنین😐

کاربری دست دو نفره

اونا که منظورم نیست یه دختره برنامشو داشت میگفت میگفت من هر روز میرم ماساژ و ..... خلاصه روزی ۱۱ توم ...

بده پسره خودش ماساژت بده🤣🤣🤣

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

اونا که منظورم نیست یه دختره برنامشو داشت میگفت میگفت من هر روز میرم ماساژ و ..... خلاصه روزی ۱۱ توم ...

این یکی جدید بود😐

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. یادت باشه آنا~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربریهای رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄

این یکی جدید بود😐

ما کل زندگیمون ۳۰۰ تومنه

اینا ۳۰۰ ماهی برا مسخره بازیا میدن

پس ما باید بمیریم

اونایی ک ندارن در برابر اینا حس میکنن هیچی نیستن

کاربری دست دو نفره