2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

1 بازدید | 0 پست

سلام میشه کمکم کنید

من ۱۸ سالمه و با مامانم خیلی تفاوت دارم من بسیار درونگرا هستم ولی مامانم بسیار برونگرا هست و بخاطر تفاهم هایی که داریم زیاد دعوا میکنیم و هر بار که دعوا میکنیم اخرش مامانم میگه اخرش تو منو میکشی یا ایشالا بچت انقدر که تو منو اذیت میکنی بچت هم همینقدر اذیتت کنه و از این حرفا

حالا امروز ما رفته بودیم بیرون و من یخورده پول پس انداز کرده بودم و میخواستم طلا بخرم ولی مامانم گفت که بیا بزرگ تر بخر منم پول میدم من مشکلی نداشتم اگه پول نمیداد ولی خودش بهم گفت حتی من اندازه پولم یه چیز هم پیدا کرده بودم بعدش تو یه مغازه که داشتیم نگاه میکردم گفتم مامان این بند ساعتارو ببین بعد سرم داد زد جلو فروشنده که نه اینا برای صد سال پیشه من هیچی نگفتم بعد یه جا دیگه که رفتیم گفتم مامان این انگشتره هم بد نیست باز جلو فروشنده سرم داد زد نه اینارو باید ست بخری این چیه تو انتخاب میکنی و اینا بعد من باز هیچی نگفتم و بیرون که رفتیم گفتم مامان چرا جلو فروشنده داد میزنی سرم گفت برو بابا بعد یه جا دیگه که رفتیم یه گوشواره خوشمون اومد و اونو خریدیم و بعدش همین که اومدیم بیرون بهم گفت خیلی گرون خریدیم خیلی اوجرت داشت خیلی سود گرفت و یک بار هم نگفت و چندین بار گفت و گفت چون تو خوشت اومد خریدم وگرنه صدسال نمیخریدم بعد منم عصبانی شدم گفت بابا اصلا نمیخریدی همین که گفتم با داداشم شروع کردن هر چی از دهنشون در میومد بهم گفتن مثلا مشکل از ما هست که برای تو چیزی میخریم و اینجور چیزا من اول بهشون گفت من چیزی که سرش هی سرکوفت بزنید صد سال نمیخوام و مامانم هی میگفت چرا تشکر نکردی من گفتم خوب تو اول میخواستی بگی قشنگه تا من هم تشکر کنم وقتی تو انقدر سرکوفت میزنی من اونو صد سال نمیخوام و بقدری با داداشم سرم داد زدن که من دیگه ادامه ندادم و واقعا دیگه خسته شدم و نمیدونم باید چیکار کنم