2777
2789
عنوان

دارم سقط میکنم

31 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها بتام افت کرده از ۳۷/۵ شد ۲۲ البته اولی تیتر بتا بود دومی مثبت منفی بود دکتر گفت داری سقط میکنی ولی دوازدهم باز تکرارش کن من از سقط میترسم چیکار کنم 😭😭😭

ازمایشگاهتو که عوض نکردی؟ عزیزم ناراحت نباش انشالله ماه بعدی دوباره حامله میشی

نه خواهر گفتن باید همون جا تکرار بشه حال دلم خیلی بده دعام کن 🥺💔

دکترم رو عوض کردم این جدیده خانم خوبیه دکتر خودم بازم میخواست بتا بدم با سونو داخلی و... دکتر جدیدم گفت این بتا اومده پایین دیگه چیشو تکرار کنی خارج رحم هم نیس ک بفرستم داخلی گفت رشد انچنانی هم نداشته دفعش دردی نداره خیلی بهم روحیه داد شنبه قراره برم زیر نظرش باشم و ازمایشاتم رو انجام بدم ک انشالله ماه بعد اقدام کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خواهر گفتن باید همون جا تکرار بشه حال دلم خیلی بده دعام کن 🥺💔دکترم رو عوض کردم این جدیده خانم خ ...

عزیزم انشالله که زودتر بارداربشی❤️ ناراحت نباش توکل کن به خدا 😓سخته ولی چاره چیه . گاهی وقتا حکمتش رو فقط خود خدا میدونه . امیدوارم صلاحت با خواست خدا یکی باشه ❤️

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم انشالله که زودتر بارداربشی❤️ ناراحت نباش توکل کن به خدا 😓سخته ولی چاره چیه . گاهی وقتا حکمتش ...

ممنون قشنگم انشالله

بله واقعا حتما حکمتی داشته

ممنون از دعای قشنگت امیدوارم نینیتو ب سلامتی بغل بگیری 😘💙💙

ممنون قشنگم انشالله بله واقعا حتما حکمتی داشته ممنون از دعای قشنگت امیدوارم نینیتو ب سلامتی بغل بگیر ...

ممنونم مهربونم❤️❤️❤️

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40