2777
2789
عنوان

توده سینه

15 بازدید | 4 پست

سلام بچها من یکماهی بود تو سینم نزدیک زیربغلم توده حس میکنم راحت میتونم لمس کنم و حرکت هم میکرد زیر پوست ثابت نبود بیخیال شدم نرفتم دکتر گفتم خوب میشه حتما عفونت یا کیسته ولی دیدم داره درد میگیره رفتم سونو تشخیص نداد گفت توده اس کیست یا عفونت نیست فرستادن ام ار ای رفتم و نتیجه گفتن احتمال اینکه فیبروآدنوم یا فیبروکیستیک باشه هست و گفتن فلا اضطراری نیست خطری نداره هرچهارماه بیا سونو و ی ماموگرافی هم برو و دکترم گفت اگه خاستی یه نمونه برداری هم برو ک خیالت راحت شه و الان اشناها میگن ک نمونه برداری ریسکیه نرو خطرناکه الان موندم برم یا نه کسی همچین سابقه ای داشته توده های فیبروادنوم و فیبروکیستیک خطر دارن یا نه و اینکه برا من گاهی درد میگیره با لمس یا نزدیک پریودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره نمونه برداری ضرر داره

معمولا با همون سونو و ام ار ای تا حدودی میشه تشخیص داد

اگه دکترای خوبی رفتی و به تشخیصشون اعتماد داری رو اسم کاربریم بزن توضیحات صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن هم تشخیص دکتر رو بگو هم مدارک پزشکیتو نشونشون بده بعضی درمانگرا بلدن بخونن مدارک پزشکی رو

سلام عزیزم منم دقیقا همینجایی که گفتی دارم. رفتم سونو گفت فیبروکیستیک سینه هات و این توده هم چون درد میکنه و با نزدیک شدن به پریود و تخمکگذاری درد میگیره مهم نیست فقط سالی یکبار بیا سونو

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....