2777
2789
عنوان

پارتنرم😔🖤

96 بازدید | 13 پست

دیشب سر یه مسئله خیلییییی چرت و پرت من به شدتتت توپیدم به پارتنرم . یعنی به طور خیلی وحشتناک که اگه هرکسی با من اونجوری حرف بزنه من میکوبم تو دهنش . چون pms ام کلا رد دادم . بعد اون بنده خدا هیچییییی بهم نگفت سعی میکرد با حرفای محبت امیز ارومم کنه . بعدش پشیمون شدم باهاش تماس تصویری گرفتم اصلا باهام حرف نمیزد سرشو همش به کارش گرم میکرد . هر از چندگاهی نگام میکرد میدیدم چشماش چقدر ناراحته . بعضی وقتاهم میگفت تحقیرم کردی فلان کردی بهمان کردی ( راست میگه راستش خیلی کوچیکش کردم )

از دیشب هرچیییی عذرخواهی میکنم باز باهام مهربون میگه عیب نداره فداسرت دوست دارم و ... . ولی گاهی میگه بعضی چیزا هیچوقت نه فراموش میشن و نه جبران

ولی میفهمم که رفتاراش مثل قبل نیست باهام . دیگه زیاد نمیخنده شوخی نمیکنه زیاد . زیاد نگام نمیکنه . خیلی اروم شده قبل شر و شور بود همش سر و صدا میکرد و میخندید

اخه الان چیکار کنم

خاک برسرم با این روانی بازیام عین سگ پاچه گرفتم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو مگه پارتنر داری؟

اره یه ماه و نیمه

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

اصلا نگران نباش این یکی از تاکتیک پسراست عزیزم، اون الان داره کاری میکنه که تو بهش وابسته تر بشی و همش احساس حقارت و کوچیکی کنی...من بهت دارم میگم شغلم اینه ازش معذرت خواهی کردی کردی دیگه الان بهش زیاد گیر نده و سر بحث دیروز رو باز نکن بزار فراموش کنه وگرنه بیشتر این کار رو ادامه میده و کاری میکنه حتی ده سال دیگه هم نتونی فراموشش کنی و الان داری اون حس قدرت رو بهش میدی

خب شرایطتتو بگوبگو نزدیک پریودم بود

گفتم . همش میگه عیب نداره فداسرت ولی تغییر رفتارش و ناراحتیشو حس میکنم که حقم داره هرکی جای اون بود تا الان ده بار تف کرده بود تو روم با اون حرفام

بگو پی ام اس بودی دیگه

گفتم . همش میگه عیب نداره فداسرت ولی تغییر رفتارش و ناراحتیشو حس میکنم

عزیزمیه کادو بخر براش از دلش در بیارخیلی بد حرف زدی؟

شهر دانشجوییش یه جای دیگس اونجا خونه خریده خیلی دیر به دیر میاد شهرمون

خیلی زیاااد بد حرف زدم