2777
2789
عنوان

تراز نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 36 پست
اوکی ممنونم حتماراه حلی برای افزایش درصد ریاضی فیزیک دارید تو این مدت؟ درصد زیست و شیمیم بالای ۵۰ عه ...

آزمونای مبحثی بزن تسلطتو بیشتر کنی ، سعی کن روزی یدونه مبحثی بزنی برا فیزیک و ریاضی

زیست و شیمیم نگه دار ایول همینو

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

آزمونای مبحثی بزن تسلطتو بیشتر کنی ، سعی کن روزی یدونه مبحثی بزنی برا فیزیک و ریاضی زیست و شیمیم نگه ...

چشم پس مبحثی های ماز رو میزنم از مباحثی که بهترم

عذر میخوام سوالام زیاد شد من مشاور ندارم امسال هم وضعیت خیلی عجیب شد کلا🤣😭

اره درصد زیستم تو آزمون ها ۷۰ و خورده اییه دلم میسوزه بخاطر ریاضی فیزیک زحمت هام به باد بره. باز امیدوارم امسال به هدفم برسم

ممنونم ازتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمونای مبحثی بزن تسلطتو بیشتر کنی ، سعی کن روزی یدونه مبحثی بزنی برا فیزیک و ریاضی زیست و شیمیم نگه ...

چشم پس مبحثی های ماز رو میزنم از مباحثی که بهترم

عذر میخوام سوالام زیاد شد من مشاور ندارم امسال هم وضعیت خیلی عجیب شد کلا🤣😭

اره درصد زیستم تو آزمون ها ۷۰ و خورده اییه دلم میسوزه بخاطر ریاضی فیزیک زحمت هام به باد بره. باز امیدوارم امسال به هدفم برسم

ممنونم ازتون

چشم پس مبحثی های ماز رو میزنم از مباحثی که بهترم عذر میخوام سوالام زیاد شد من مشاور ندارم امسال هم و ...

دقیقا ، موفق باشی

نه بابا مشکلی نداره راحت باش

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

ممنونم زحمت کشیدید💗به نظرتون داروسازی جندی شاپور میارم با این وضعیت؟:(

نمیشه گفت ، نمیشه هم به این چیزا فکر کرد الان ، فعلا تموم تلاشتو بکن

🙏💚