2777
2789
عنوان

تراز نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 36 پست
بله تاپیک قبلی ام نظر مشاور ها رو راجع به همین موضوع پرسیدم خودمون خوب میدونیم از این سایت چه استفاد ...

سعی کن سوشال مدیا نیای این 19 روزو ، قوی بخون نمره هات بدک نیستن میتونی اوکی کنی امسال بری . . .

همچی به خودت بستگی داره ، موفق باشی

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتم شاید پریود باشی سرت به سرت نذاریم🙂باردار چی؟باردارم نیستی؟

عه باید میگفتم دارم ؟ 😂

باردار معنوی بله

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

پس دیگه سر به سر کسی ک داره برا آیندش تلاش میکنه نزار با تشکر

چه ربطی داره ؟ چه حرفایی میزنینا ، خودتون تعجب نمیکنین ؟

سعی کن سوشال مدیا نیای این 19 روزو ، قوی بخون نمره هات بدک نیستن میتونی اوکی کنی امسال بری . . . همچ ...

مشکل اینه ۹ روز وقت هست کلا مشاور هم ندارم برای این اینجا پرسیدم که چیکار کنم...

اوکی ممنونم

مشکل اینه ۹ روز وقت هست کلا مشاور هم ندارم برای این اینجا پرسیدم که چیکار کنم...اوکی ممنونم

ایشالا خیره از همه وجود مایه بزار

سعی خودمو میکنم امیدوارم بشه..۵ روز تا امتحان بعدی وقت دارم کنکور بزنم بنظرتون؟..

نه بنظرم موسسات بزن

زیستاز خیلی سبز ماز

البته انتظار بهتر از اینم از نرای سایت نداریم

انقدری از مادر و خواهرم ارزش زن رو درک کردم که حتی بدکاره ترین زن دنیا رو هم ماده خطاب نکنم

موفق باشین

مامانت میدونه از صب تا شب تو سایت زنونه ای؟

از صبح تا شب که نه ، خودمم نیستم

ولی بله اطلاع داره ، اکانتمم میدونه کدومه و فلان

نه بنظرم موسسات بزن زیستاز خیلی سبز ماز

اوکی ممنونم حتما

راه حلی برای افزایش درصد ریاضی فیزیک دارید تو این مدت؟ درصد زیست و شیمیم بالای ۵۰ عه راحت تا ۷۰ هم رسیده ولی ریاضی فیزیکم کارو خراب میکنه.. آزمون خوبی برای اینا میدونید؟

😂😂جدی؟خوبههه گفتم شاید بی اجازه اومده باشی دردسر نشه برات

بخدا :)

دیگه اجازمم دست خودمه اینو به شایعات دامن نزنید

آبجی جای دعوا ، بیا بیخیال شیم بنظرم