2777
2789
عنوان

حلوا کی بلده

72 بازدید | 18 پست

کسی حلوا با آرد نون بربری درست کرده؟

خودم میدونم با آرد سنگک بهترینشه فعلا نونوایی سنگکی نزدیکم نیست

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بلدم اصلا نمیدونم چه آردیه هرچی تو خونه باشه میزنم😂😂

واقعا?

الان آرد سفید دارم خوب میشه بپزم؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
حلوا ما با آرد گندم درست میکنیم با آرد سفید سخته خیلی باید روی گاز بمونه تا سرخ بشه

آرد گندم همون نون معمولیه?

واقعا? الان آرد سفید دارم خوب میشه بپزم؟

آره چرا نشه؟

آرد رو تفت بده با حرارت کم رنگش که تغییر کرد(رنگ آرد نخودچی باید بشه) و بوی خامیش گرفته شد بهش روغن و کره اضافه کن بازم تفت بده تا رنگ دلخواهت بشه بعدم شهد رو اضافه کن

هرچقدر آرد میریزی نصفش روغن بریز دو برابر آب و همون قدر شکر

مثلا برای یه لیوان آرد دو لیوان آب و یک لیوان شکر برای شهد

و نصف لیوان روغن برای آرد

ارد تفت بده تا بوی خامیش گرفته بشه روغن (روغن حیوانی بهتره) و اضافه کن تا رنگ دلخواهت بشه بعد ترکیب شربت شکر، گلاب و زعفرون اضافه کن

من ارد گندم استفاده میکنم حتما نیاز به ارد خاصی نیست

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من برام ارد فرقی نداره ارد رو بریز تو تابه داغ بشه یه مقدار رنگش عوض شد روغن بریز سرخ بشه دیگه بستگی به سلیقت برای رنگ حلوا چون بعضیا نمیخوان خیلی پررنگ بشه ولی دیگه نذاری بسوزه مخلوط اب و شکر رو میریزم اگه خواستی یه مقدار هم زعفرون اضافه کن اخرش هم گلاب میزنم

یک پیمانه آرد گندم (فرقی ندارد آرد قنادی باشه، آرد نانوایی باشه)

دو سوم پیمانه شکر

زعفران ساییده شده

هل ساییده شده

گلاب

روغن یا کره

شکر رو با دو پیمانه آب جوش یا داغ حل کن. هل و زعفران ساییده و گلاب رو بهش اضافه کن بذار کنار

آرد رو بدون روغن روی شعله ملایم کاملا تفت بده.

بعد از تفت خوردن، کره یا روغن رو بهش اضافه کن.

بعد مخلوط شکر و زعفران و هل و گلاب رو بهش اضافه کن.

تند تند و به صورت دورانی همش بزن.

آبش که کم شد و دیگه دیدی به کف ظرف نمیچسبه، آماده س.