2777
2789
عنوان

منظورش چیه

26 بازدید | 9 پست

کنار خونه یکی از عزیزانم یک مکانی هست که خب چندین نفر اونجا کار میکنند خلاصه فردی بود که پارسال هربار رد میشدم گاهی همینطور به من عجیب نگاه میکرد و این روند هرچندبار تکرار میشد تا اینکه یکسال شد و من کمتر رفتم اونجا و ایشونم دیگه ندیدم تا اینکه سه چهار هفته پیش زمانی که میخواستم از همون خونه خارج بشم تا در خانه را بستم اون فردو دیدم که داشت با دوستش صحبت میکرد تا منو دید انگار برق از صورتش پرید در حد چند ثانیه زل زد به من و منم در حد ۱ ، ۲ ثانیه نگاهش کردم و بعد سرمو انداختم پایین و اومدم که برم اون فوری از طرفی که من میخواستم رد بشم خیلی بی دلیل از روی موتورش پرید تو باقچه و موتورشم کشید سمت باقچه با اینکه مسیر تنگ نبود و من به راحتی میتونستم از بین اون و دوستش عبور کنم خلاصه گذشت تا

در این مدت باز دیدمش بار اول تا من میخواستم وارد خونه بشم همون موقع از مغازه اومد بیرون و سوار موتورش شد و من منتظر بودم که درو باز کنند دیدم اون با موتورش رفت اول خیابان و دوباره برگشت..

امروز هم با شخصی بودم تا از خانه اومدم بیرون از اون مکان اومد بیرون و ما وارد خیابان دیگری شدیم بازم همون کارو تکرار کرد و با موتورش ازجلو ما رد شد و دقیقا تکرار همان نگاه و مسائل..

نظرتون راجب این رفتارهاش چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷