2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی بگم

107 بازدید | 22 پست

شوهرم ظهر که اومد گفتم باید پول بهم بدی گفت مگه هر چی میخوای نمیخورم گفتم باید هفته ای پانصد بهم بدی شدیم بحث میگفت چکار میکنی تو خونه که بهت پول بدم گفتم کارم غذا و کار خونه گفت مبارکت نباشه غذا هم بلد نیستی😔 خوابیدیم الان خواست بره سرکار مامانم همیشه مثلاً برام سبزی خورشتی خوردن ماست ... میزاره میارم از خونشون گفت ما گدا که نیستم بخدا چیزی بیاری مکه بری خونه بابات قورم ساخ منم گفتم با من اینطوری حرف نزن من از خانواده محترمی هستم قبلش خواستم بغلش کنم گفت مریضم هلم داد گفت با این قیافه بدفرمت منم گفتم خدا تو رو گذاشته از من ایراد بگیری گفت میگم چیزی از خونشون نیار منم گفتم باشه اونوقت باباش اینا سال به سال شامی نمیگم بیا خانواده من در هفته دو روز اینجاییم دعوت میکنم بهترین غذا ها دلم برا خودم اونا میسوزه که این قدر نشناسه

بمیرم ب دلت ب شوهرت بگو قیافه من از چهره نکبت تو بهتره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بمیرم ب دلت ب شوهرت بگو قیافه من از چهره نکبت تو بهتره

بخدا رفتیم عروسی پسر حالش خاله مانش دست گذاشت سر شونش گفت زنت به همه داره من هیچ عیب ندارم نمیدونم چرا خودشو بالا میگیره درخت خودمو خانوادم تلخه کلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا دیروز آش نذری داشتیم خونه بابام اومده بود خونه با اینکه اشو هم خورد رفته بود تا خونمون دیده بود من نیست م اینقدر دلش تنگ شده بود قیمت ۱ و نیم خوراکی خرید اومد بردم بیذون

هفت ماه عروسی هشت ماهم عقد

به هیچ وجه چیزی از خونه ی پدرت نیار.درمورد آشپزیت هم بگو همه ازروز اول آشپز نیستن. درکل سعی کن به هیچ وجه باهاش جروبحث نکنی .اون زمان هایی که حالش خوبه درمورد رفتارهایی که آزارت میده باهاش حرف بزن البته بدون بی ادبی

دوست دارم خرجی بده بم خو نمیده

باهاش حرف بزن بگو یه زن نیاز داره به استقلال مالی بگو عزت نفس زن زیادمیشه بگو قرار باشه برای خرید هرچیز کوچیکی ازت پول بگیرم اعتماد به نفسم کم میشه

خودت یه مبلغی بعنوان ماهانه برای من درنظر بگیر

[QUOTE=418876771]بخدا رفتیم عروسی پسر حالش خاله مانش دست گذاشت سر شونش گفت زنت به همه داره من هیچ عیب ندارم نمیدونم چ ...[/QUOTEاصلا به این حرفها توجه نکن میخواد اعتماد به نفست رو پایین

بیاره