2777
2789
عنوان

برنامه نویسا

22 بازدید | 8 پست

سلام، اگه برنامه نویسید و تو این زمینه تجربه دارید ممنون میشم بگین چه مهارت هایی در کنار یادگیری کد زدن و حل مسئله میتونه یه امتیاز ویژه باشه برای یه برنامه نویس تازه کار؟

مثلا چه زبان هایی، چه مهارت های کامپیوتری و ....؟

اگه توصیه ای هم دارید بگین لطفا

من دارم پایتون یاد میگیرم الان..

شما گفته بودی داری از یوتیوب یاد میگیری ولی به من گفتن دوره بخر یوتیوب خوب نی!الان یاد میگیری؟

بعد اینه من تازه میخوام یادبگیرم به نظرت چه نوع لپ تاپ بگیره که قیمتش هم مناسب باشه

قبل از اینکه زبان یادبگیری باید حیطه مدنظرت ذو پیدا کنی

ببین به کدوم حیطه علاقه داری برو مخلفاتشو یاد بگیر

مثلا اگر به امنیت علاقه داری باید لینوکس و پایتون و نتورک پلاس و... یاد بگیری

حیطه رو فهمیدی از چت جی پی تی مسیرش رو بگیر کامل تر توضیح میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما گفته بودی داری از یوتیوب یاد میگیری ولی به من گفتن دوره بخر یوتیوب خوب نی!الان یاد میگیری؟بعد ای ...

عزیزم من خودم ۲ زبان و تا حد متوسط با یوتیوب خوندم. ای یوتیوب هم آموزش رایگان و مناسب زیاد هست.

برنامه نویسی هم مستثنا از زبان نیست، هر کسی با یه روشی اوکی تره ولی اینکه بخوابم یه روش و به همه قالب کنیم معمولا اشتباهه بنظر من..باید دید خود شخص با چه مسیری سازگار میشه :)

مثلا من خودم با کلاس حضوری یاد نمیگیرم زیاد، و توی خونه یاد بگیرم برام راحت تره. اما یک نفر دیگه ممکنه برعکس باشه روحیات و مدل یادگیریش.

و در کل الان من در حدی وارد به این مسیر نیستم که بخوام توصیه ای کنم، ولی بله، من دارم با همون منبع ک به شما معرفی کردم پیش میرم و راضی بودم تا اینجای کار🥰

مهم اینه که چقدر پیگیری و سماجت و علاقه نشون میدید به یادگیری و تمرین میکنید، چون وقتی خودآموز میرید جلو دیگه زوری بالای سر نیست و خودتون باید کنترل کنید شرایط و..

درمورد لپ تاپ هم متاسفانه سر در نمیارم🌹 من با کامپیوتر انجامش میدم، ویندوز ۱۰

قبل از اینکه زبان یادبگیری باید حیطه مدنظرت ذو پیدا کنیببین به کدوم حیطه علاقه داری برو مخلفاتشو یاد ...

راستش دوستام بهم گفتن پیتون سینتکس راحت تریی داره و مثلا مثل جاوا اسکریپت درکش سخت نیست و شبیه انگلیسیه. برا همینم استارتشو زدم

ولی تو فرانت اند احتمالا ادامه بدم بعد ها

میدونم که پایتون زیاد کاربردی نداره تو این مورد ولی خب ترسیدم اول کاری برم سراغ زبان سخت تر دیگه کشش نداشته باشم.

شما مشغول این حرفه هستین؟

همون یادگیری مهارت برنامه نویسی تمام چیزی هست که شما باید داشته باشید . چیزی قرار نیست کنارش یاد بگیرید . از شاخه به شاخه شدن دوری کنید تمرکز روی هرچیزی که دارید یادمیگری بزارید همون رو عمیق یاد بگیرید . اگه شما از یه زبان برنامه نویسی نتونید به موفقیت برسید با ۱۰۰ زبان برنامه نویسی دیگر هم نمیتونید.

نکته اینه که اگه تازه کار هستید و در حال شروع هستید معمولا پایتون زبان خوبی نیست

🦢✧ ̊.🎀🩰 ̊˖ برنامه نویس و طراح وب

شما گفته بودی داری از یوتیوب یاد میگیری ولی به من گفتن دوره بخر یوتیوب خوب نی!الان یاد میگیری؟بعد ای ...

سلام کسی که این حرفو زده حق با اونه . یوتیوب برای شخصی که برنامه نویس شده و مثلا یه کلیپ کوتاه درباره ی یه چیز جدید میخاد خوبه ولی برای کسی که دنبال یادگیری جامع و کامل هست اصلا خوب نیست بدتر باعث گمراهی شما هم میشه . من تا حالا هیچ شخصی ندیدم از یوتیوب یاد بگیره و واقعا موفق بشه یوتیوب هم یه چیزی مثل اینستاگرامه . کلیپ ها ساخته میشه تا بازدید بگیرن و برای صاحب کانال درامد زایی بشه . مهم بازدید هست هرچی بازدید بالا باشه همونو میسازن میزارن یوتیوب و اینم یادتون باشه هیچ استاد حرفه ای و با تجربه نمیاد کلیپ هاشو بندازه تو یوتیوب

قبل از اینکه زبان یادبگیری باید حیطه مدنظرت ذو پیدا کنیببین به کدوم حیطه علاقه داری برو مخلفاتشو یاد ...

دو تا اشتباه در متن شما هست

یکی اینکه اول نباید اصلا حوزه مورد علاقه رو بشناسی اول باید مبانی که مشترک بین همه حوزه ها هست یاد بگیری . بعد از درک برنامه نویسی تازه میتونی یک حوزه رو انتخاب بکنید وقتی حوزه های برنامه نویسی رو نمیشناسی و پایه های همه رو بلد نیستی وارد شدن به یک حوزه و یادگیری بقول شما مخلفات اون اشتباهه

دومین اشتباه این بود که گفتید از چت جی پی تی کمک بگیرید حتی اساتید بزرگ بین المللی هم استفاده از هوش مصنوعی رو برای یادگیری برنامه نویسی رد میکنن اگه شخصی از هوش مصنوعی بپرسه دقیقا ذهنش در همون اندازه پرسش از هوش مصنوعی باقی میمونه و هیچ پیشرفتی در زمینه ی برنامه نویسی نمیکنه