2777
2789
عنوان

یک لحظه بیایی

19 بازدید | 6 پست

پسری که متولد۸۲ هست شما۷۷ هستی

پسرهه دیپلم داره و سربازی نرفته کارش تولد محتوا عکاسی هست

زمین و خونه ای نداره ولی شاید بتونه یک خونه کوچلو براش بخرن

خودش پسر لاغر اندام و نهیف هست باباش زیاد نرمال نیست

شما اگه لیسانس داشت باشی و خشکل باشی حاظرین باهاش ازدواج کنی پسر بدی نیست فقط این شرایط داره ۴ یا۳ سال کوچیک ترهه

هییی حوصله داری

تولید محتوا ، خخخخ

سربازی هم نرفته ۴ سال بزرگ تره

دروغه بنظرم بگو بیاد خواستگاری اونوقت جیم میشه 😐

خواستن ما رو هل بدن سقوط کنیم، هل شدیم پرواز کردیم، از ظلم ظالمان، از داغ بیکران المستغاث بک، یا صاحب الزمان عج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون کوچکتر غیر ممکنه

تمام آدمهايى كه از ارتفاع میترسند، يك روز، یک جا و در یک لحظه داشتند سقوط میكردند و دستشان را به اميد گرفته شدن دراز كردند، اما نبوده دستى، نبوده تكيه گاهى، و طورى با سر زمين خوردند، كه حالا از یک پله ى نيم مترى هم ترس دارند! هواى اين آدمها را بايد داشت اگر دستشان را نمیگيريد، هلشان هم ندهيد!

ن خیلی حس کوچیکتری ب ادم دس میده انگارمامانشه حالااگ جفتشون تویه دهه بودن وتفاوت داشتن یه چیزی ولی فرداپسره میگه توپیری واین چیزابعدم بچس گناه داره ۲۸ساله با۲۳ساله😐

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

ن خیلی حس کوچیکتری ب ادم دس میده انگارمامانشه حالااگ جفتشون تویه دهه بودن وتفاوت داشتن یه چیزی ولی ف ...

خیلیابودن تفاوت داشتن بدون مشکل هاولی خودت فک کن دوسال دیگ ۳۰ میشی واون هنوزداره ۲۰وخوردای روپرمیکنه تابشه ۳۰خیلی فرق هست خیلی اذیت میشین باهم نمیتونین بسازین حرف همونمیفهمین فرداروزیم دلشوبزنی ک دیگ هیچ ...سرمایه ایم ک برازندگی نداره باهیچی سخته زندگی کردن گفتنش راحته ولی سخته شغل حسابیم ک نداره

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡