2777
2789
عنوان

لک بینی

37 بازدید | 11 پست

چقد خوشبختن اونایی که تو بارداری لک بینی ندارن

آخه چرا هر چند وقت یه بار باید بیاد تا کی باید شیاف بذارم خسته شدم از اینهمه استرس هروز گریه همش باید برم سونو ببینم بچم زندس

آدم یا باردار نشه یا مثه آدم بشه

منم داشتم عزیزم همراه با درد بود ازهفته 5تا اواخر هفته 7

شیاف گذاشتم و استراحت کردم قطع شد توهم مرتب شیافتو بزار قطع میشه

الان 13هفته ام

ولی خب مشکلات دیگ دارم مثه هماتوم🥲کلا بارداریای امروزی نمیدونم چراهمش بامشکلتن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم دارم پشتم دیگه زخم شده بس شیاف گذاشتم. توکل بخدا کن این روزا هم میگذره. اون روزی رفتم دکتر گفت ...

یکی میگی طبیعیه یکی میگه نشونه سقطه من الان هفته دوازدهمم تا حالا ۴ بار رفتم سونو دیگه تحمل فشار استرسشو ندارم تا برسم به سونو بگه قلبش میزنه میمیرمو زنده میشم

الانم دیگه ولش کردم گفتم هرچی میخاد بشه

وای منم همینطور خیلی بده ..من بارداری دومن هست ..بارداری اولم هم همینطور بودم آخر سر با سوزن قطع شد

بارداری اولت بسلامتی بدنیا اومد؟؟؟؟ آخه دلیلش چیه؟؟؟

منم داشتم عزیزم همراه با درد بود ازهفته 5تا اواخر هفته 7شیاف گذاشتم و استراحت کردم قطع شد توهم مرتب ...

منم هماتوم داشتم هفته ۹ یکی دو روز لک داشتم با آمپول و شیاف قطع شد الان دوازدهمم باز میاد شیافمم میزنم ولی هست خیلی کم

یکی میگی طبیعیه یکی میگه نشونه سقطه من الان هفته دوازدهمم تا حالا ۴ بار رفتم سونو دیگه تحمل فشار است ...

ب هیچ کس اهمیت نده فقط دکترت. مردم حرف زیاد میزنن شیاف جا بچه را سفت میکنه چیزی نمیشه منگ همون ۱۱ هفته ام

ب هیچ کس اهمیت نده فقط دکترت. مردم حرف زیاد میزنن شیاف جا بچه را سفت میکنه چیزی نمیشه منگ همون ۱۱ ه ...

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته خودش مواظب بچه هامون باشه🤍