2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭😭😭

188 بازدید | 13 پست

الهی خدا لعنتم کنه ایشالا بمیرم تا صبح بیدار موندم سر تاریخ بعد سر جلسه مثل عقب موندهذها هنگ کرده بودم هیچی یادمنبود چرت و پرت نوشتم ته تهش ۱۳ ۱۴ بشم🙂🙂🙂🙂🙂من میخواستم امسال دانشگاه تربیت بدنی قبول شم بدبخت شدم ترازم معدلم همه چیم رفت🙂🙂🙂

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه تاریخ چرا باید نهایی کنن دیگهقبلا نهایی نبود

واقعا😭😭😭😭

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

با این شرایط بمون سال دیگه اگه قبول نشدی🥲

سه تا امتحان دیگه مونده اصلا انگیزه ندارم واسه اونا😭😭😭😭

فقط سر تاریخ همه چی به فنا رفت ؟

آخه دینی رو ته تهش ۱۸ طبق پاسخنامه صحیح کردم

ادبیات ۱۷

عربی ۱۵

زبان ۱۴ ۱۵

فلسفه ۱۸.۷۵ ۱۹

جامعه ۱۷ ۱۶

سلامت هم در حد پاسی خوندم گفتم بعدش امتحان تاریخه خودمو اذیت نکنم که تاریخو ریدم:))))

فقط جغرافیا و ریاضی و فنون مونده که من فنونم ضعیفه اصلا نمیدونم چی بخونم

خواهر کنکور مونده،

امیدی هست یعنی 🙂

ما جنوبیم تا یک هفته قبل کنکور امتحان داریم اینم از وضع زندگی مونه

بخاطر ی امتحان ینی همه چی خراب میشه؟ خدا کمک کنه بهتون خیلی شرایط سختیه موفق باشی

نمراتم رو گفتم الان😭😭😭

امیدی هست یعنی 🙂ما جنوبیم تا یک هفته قبل کنکور امتحان داریم اینم از وضع زندگی مونه

نگران نباش دختر،. حتی اگرم امسال نشد، مطمعنم سال بد با تجربه بیشتر میتونی عملکرد بهتری داشته باشی و امتحاناتتو بهتر بدی،

ارززششو داره ادم به خاطره چیزی ک دوستش داره چندسال پشت بمونه، مطمعنم اگرم امسال نشد، غصه نداره فرصت هست