2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 45 پست
حسم میگه لاشیه بیشتر 😁

بهش نمیخورد اتفاقا خیلی هدفمند میخورد باشه اما خیلی مغرور و جدی بود .در حدی که نه سلام گفت بهم نه خداحافظی کرد ازم..در ادامه هم سرد شده بود باهام اما نکته اول اش خیلی عمیق و پرمعنا بود ...

جدی؟فکر نکنم ...اونجوری که فکر میکنی نبود

اخه منم میدونم چی میگی

مثلا یه حا کار میکردم پسره خیلی مخل میزاشت اولش و میخندید و دست تکون میداد

آخرش اصلا محل نزاشت وقتی میخاست بره از اونجا حتی یه نگاهم نکرد خوب معلومه دو قطبی دیگا

حتما اولش خوشش اومده بفدش دیگه ازت خوشش نمیاد اینجوریه

پسرا روانین نمیشه اصلا تشخیصشون داد

به خدا آدم روانی میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشههههههههههه خوشمان آمد ازتانمن یاماها ار ۱۵ یا ار اس ۲۰۰ تو چییییییی؟؟؟عررررررررررر

اوفففففف عاشقشممممممممم rs2000موتور بی دندون و دیانا هم بود فک کنم نه؟

دیگه بنلی کاوازاکی نینجا اوفففففففففففف

ولی پولش کو حالا هعی😂

عرررررررررررررررررر متقابللللللل

بهش نمیخورد اتفاقا خیلی هدفمند میخورد باشه اما خیلی مغرور و جدی بود .در حدی که نه سلام گفت بهم نه خد ...

زیاد خودتو غرق این فکرا نکن اگه بخادت میاد نشون نده انقد بفکرشی

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

اوفففففف عاشقشممممممممم rs2000موتور بی دندون و دیانا هم بود فک کنم نه؟دیگه بنلی کاوازاکی نینجا اوففف ...

اره آره موتور همونا بود

من اولیت بار فیلم این پسره بی دندون دیدم عاشق موتور سواری و موتورش شدم که متاسفانه فوت شد و ایلی گریه کردم

بههههححححح بححححححح

آره لامصب خسلی گرونه 😭😭😭😭😭😭

اخه منم میدونم چی میگی مثلا یه حا کار میکردم پسره خیلی مخل میزاشت اولش و میخندید و دست تکون میداد آخ ...

به نظرم برای من بیشتر مغرور بود شایدم با یکی بود ...نه؟

اره آره موتور همونا بود من اولیت بار فیلم این پسره بی دندون دیدم عاشق موتور سواری و موتورش شدم که مت ...

من نمیدونم چرا فوت شد بی دندون ولی خیلی عاشق هرجی موتور سواره هستم مراش سگم رو موتور سوارا جون میدم براشون جووووووون

من عمو ونومو عمو بانی و تو یوتیوب فالو دارم عاشقشونممممممممم

و یه مامی موتوری هم. فالو دارم

خیلی گرونه بیا یه کلیمو من میدم توهم یمیتو بده یکی بخریم نوبتی استفاده کینم😂😭

من نمیدونم چرا فوت شد بی دندون ولی خیلی عاشق هرجی موتور سواره هستم مراش سگم رو موتور سوارا جون میدم ...

دلیل فوتش که تصادف بود اون بی دندون

واییییی منمممممممممم عاشق موتور سوارم موتور سوار میبینم خفه میشم از ذوق

منم دارم اینایی که میگی

اژدهای سبط هم هست

سعید هم هست

سعید توی اینستا رو داری؟ من داشتم بخاطر گنکور اینستا رو گذاشتم کنار و بخواد اینکه عصابم برا دختره دیانا خورد میشد فیلماشو میدیدم طفلی به این خوشگلی پر مر شد دیگه نمیرم سمت اینستا اگه سعید رو میشناسی فک کنم عاشق دیانا بود ازش خبری ندارم خبر داری؟

زیاد خودتو غرق این فکرا نکن اگه بخادت میاد نشون نده انقد بفکرشی

میدونی چی بود اصلا؟؟یه پسر جوون بود که برای رفع اشکال اومده بود خونمون اولش حس کردم ازم خوشش اومده یا حداقل جذبم شده از لحاظ غریزی اما بعدش نمیدونم چی شد...

البته منم ادامه ندادم باهاش و فقط یکبار دیدمش...شایدم با یکی بود واسه همین

دلیل فوتش که تصادف بود اون بی دندون واییییی منمممممممممم عاشق موتور سوارم موتور سوار میبینم خفه میشم ...

نه سعیدو نمیشناسم اینستا ندارم کلن

ولی واقعا دیانا گنا داشت خیلییییی خوشگل بود خیلیییی

اخ گفتی گفتیییییی موتور سوار میبینم تو شهرمون ببین پاهام شل میشه از ذوق میفتم اشک تو چشمام جمع میشه خیلی دوس دارم خیلییییییییییییییییییی

نه سعیدو نمیشناسم اینستا ندارم کلنولی واقعا دیانا گنا داشت خیلییییی خوشگل بود خیلییییاخ گفتی گفتیییی ...

آره بند خدا حیف بود

وایییی ارهههههه منمنمممممممممم یا خودم موتور میگیرم یا میشم دوست دختر یکی از موتور سواری 😭😭😭

آره بند خدا حیف بود وایییی ارهههههه منمنمممممممممم یا خودم موتور میگیرم یا میشم دوست دختر یکی از موت ...

من خودم موتور میگیرم دوس پسر ایندمم مجبور میکنم موتور بگیره😂