2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم هیچوقت و هرگز یکدفعه شیر رو از بچت قطع نکن ...اگر تاالان هم بکوب و بی برنامه شیر میدادی باید بگم که دیر کردی از حدود بیست ماهگی باید شروع کنی شیر بچتو با برنامه کنی و کمترش کنی تا برسه به حدی که فقط ظهر ها ک قراره بخوابه و شبها وقتی ک میخ اد بخوابه ...یه چند هفته همینجوری بدی کم کم شیرای روزشو قطع کنی یعنی با سرگرمی های دیگه یجوری بخوابونیش...نهایتا هم تو ۲۴ ماهگی شیر شبشم ترک بدی

عزیزم هیچوقت و هرگز یکدفعه شیر رو از بچت قطع نکن ...اگر تاالان هم بکوب و بی برنامه شیر میدادی باید ب ...

الانم همین کارو کردم. فقط ظهر و شب که میخاد بخابه میخوره.. 

ولی هواست باشه که زودتر یا دیرتر ترک ندی چون اگر زود از شیر بگی شخصیتی که براش شکل میگیره ترسو و منزوی و عدم احساس امنیت میشه..و اگر دیر ترکش بدی شخصیت وابسته پیدا میکنه...چه بسا تا اخر عمرشون این شخصیت ها باهاشون باشه....

مادرای گل یادتون باشه که اولین و مهمترین روش تربیتیتون زمانی اغاز میشه ک بچتونو قراره از شیر بگیرید

الانم همین کارو کردم. فقط ظهر و شب که میخاد بخابه میخوره.. 

خب پس خوبه الان دیگه باید اقدام کنی کم کم شیر روزشو قطع کنی ....خوراکیی که دوست داره رو اماده داشته باش هر وقت گف میمی بگو نه بیا فلان چیزو بحوریم بخوابیم ....مثلا پسر من عاشق دنت بود

2790
2778
2791
2779
2792