2777
2789
وای اصلا نمیشه من ۲ دور کتاب خونده بودم علاوه بر اون کل نونه سوالات نهایی حل کردم اصلا نتونستم خوب ب ...

باید نکات کتاب کمک درسی هم خوند تنها کتاب اکتفا نکن اینا خیلی ریز و جزئی سوال میارن و پر نکته

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره منم با محاسبه بدست آوردم خنثی میشد

من از یه معلم شیمی شنیدم می گفت چون یکی شون ضعیف بوده یکی شون قوی و درجه یونش رو باید در نظر می گرفتی خنثی نمیشده و کلا به محاسبه ربط نداشته. واقعا قطعی نمیشه جواب داد.

فیزیک راحت بود امتحانی اولو راحت میدادم ولی یه دفعه اومدن که نسازم دیگه عربی هم خیلیییییی سخت داده ب ...

فارسی عربی دینی هویت خوب دادم گسسته فیزیک سلامت یکم بد شد ولی این شیمی افتضاح بود ای وای کاش منم نیم نمره اشتباه داشته باشم😂

باید نکات کتاب کمک درسی هم خوند تنها کتاب اکتفا نکن اینا خیلی ریز و جزئی سوال میارن و پر نکته

وای من خدا شاهده ۴بار فرمول ۲۰ خوندم

تموم نهاییا از ۹۸ تا ۴۰۴ حل کردم

ماز و خیلی سبز و سنجش هم زدم

ولی بازم سخت بود

فارسی عربی دینی هویت خوب دادم گسسته فیزیک سلامت یکم بد شد ولی این شیمی افتضاح بود ای وای کاش منم نیم ...

آره فارسی و دینی خوب بود سلامت یکم نکته دار بود این شیمی که کلا همش از نکات ریز و سخت کتاب بود اصلا سوال راحت توش نداشت زبانم امسال خوب بود لیسنینگشم خوب بود تقریبا به جز فایل سومیش که یکم صداش بد بود و واضح نبود حرفاش

وای من خدا شاهده ۴بار فرمول ۲۰ خوندم تموم نهاییا از ۹۸ تا ۴۰۴ حل کردم ماز و خیلی سبز و سنجش هم زدم و ...

منم ۲ دور کتاب خوندم از ۹۷ تا ۱۴۰۴ بیشتریارو حل کردم ولی اینو نتوستم اصلا